-25%
MĀJAS AROMĀTS 100ML MILDOS PRISILIETIMAS
Kods: 4779047423733

MĀJAS AROMĀTS 100ML MILDOS PRISILIETIMAS

20,99 € 15,74 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

Mājas aromāts MILDOS PRISILIETIMAS. Aromāta bāzes notis: Dzintars, Lilijas, Pačūlija Daudzums: 100 ml. Izmantošanas laiks: līdz 160 dienām. „Candle Family“ mājas aromāti tiek ražoti, sajaucot aromātiskās eļļas, smaržu bāzes un parfīmus. Iepakojumā atradīsit 8 gab. melnas nūjiņas, kas ievietojamas atvērtā stikla smaržu pudelītē. Ja vēlaties intensīvāku smaržu, nūjiņas izņemiet ārā, apgrieziet otrādi un pēc tam ievietojiet tās atpakaļ pudelītē. Novēlam patīkamu un iepriecinošu aromātu! DROŠĪBAS INFORMĀCIJA: Satur: „Linalool“ Geraniols 7-hidroksicitronililgrupa Izogēnols Nerols 2-cikloheksilidēn-2-o-tolilacetonitrils, Citral Eugenols (±) -3,7-dimetilokt-6-en-1-ols 2,4-dimetilcikloheks-3-eēn-1-karbaldehīds Heksilsalicilāts Indols. UZMANĪBU! Var izraisīt alerģisku ādas reakciju. Izraisa nopietnus acu bojājumus. Kaitīgs ūdens organismiem, ar paliekošām sekām. Ja nepieciešama medicīniska palīdzība, sagatavojiet produkta iepakojumu vai etiķeti uzrādīšanai. Sargāt no bērniem. NONĀKOT SASKARĒ AR ĀDU: nomazgājiet ar lielu ūdens daudzumu. Ja rodas ādas kairinājums vai izsitumi: Apmeklējiet ārstu. NOKĻŪSTOT ACĪS: vairākas minūtes kārtīgi skalojiet ar ūdeni. Izņemiet kontaktlēcas, ja tādas ir un to ir viegli izdarīt. Turpiniet mazgāt. Nekavējoties sazinieties ar Saindēšanās centru / ārstu. Savāciet izlijušo šķidrumu! Iznīciniet saturu / iepakojumu saskaņā ar vietējiem / reģionālajiem / valstī noteiktajiem / starptautiskajiem noteikumiem. Var izraisīt alerģisku reakciju.

Datu lapa
KrāsaCita
Preču zīmeCANDLE FAMILY
KategorijāMājas smaržas

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

MĀJAS AROMĀTS 100ML MILDOS PRISILIETIMAS
+ + +
Komplekta cena
47,60 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri