Kods: 6952909065762

GREENWORKS PŪTĒJS/SAVĀCĒJS GD24X2BVK4X BEZ AKUMULATORA

Pieejamība: Nav noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Akumulatora lapu pūtējs ar jaudīgu dubulto akumulatoru. Greenworks G24X2AB - jaudīgs, bet viegls lapu pūtējs maziem un vidējiem zālājiem. Ierīce, ko darbina uzlabota divu akumulatoru sistēma, nodrošina 48 V veiktspēju, izmantojot divus 24 V akumulatorus. Akumulatoru, kas pieder 24 V grupai, var izmantot visos citos Greenworks darbarīkos, nodrošinot pilnīgu pielāgojamību un ērtības. Pateicoties ergonomiskajam dizainam un lieliskajam svara sadalījumam, lapu pūtējs G24X2AB ir ārkārtīgi ērts. Inovācija ar diviem akumulatoriem. Jaunākais Greenworks uzlabojums ļauj divām sērijveidā savienotām 24 V baterijām darbināt 48 V motoru. Priekšrocības - papildu pūšanas jauda ar kompaktajiem 24 V akumulatoriem, kurus var izmantot ar visiem 24 V grupas instrumentiem: zāles pļāvējiem, dzīvžogu šķērēm, motorzāģiem un pat ar elektroinstrumentiem. Mainīgs ātrums, ātruma kontrole un palielinātas jaudas funkcijas. Lai G24X2AB pilnībā kontrolētu, tam ir mainīgs ātrums, kas ļauj kontrolēt gaisa plūsmas ātrumu atkarībā no veicamā darba. Lielākiem darbiem ātruma kontroles funkcija ļauj iestatīt vēlamo pūšanas ātrumu, nenospiežot pogu. Vietās, kur parasti ir grūti pārvietot mitras lapas, palielināta jaudas funkcija palielina gaisa plūsmu līdz 193 km/h. Aksiālais ventilators. Pateicoties G24X2AB aksiālā ventilatora konstrukcijai, ierīce ir ļoti kompakta un viegla, patērē mazāk enerģijas nekā tradicionālie pūtēji ar centrbēdzes ventilatoru, un kalpo ilgāk, nezaudējot veiktspēju. Priekšrocības • Pūš dārza lapas viegli un ātri • Pilnīga vadība, pateicoties mainīgam ātrumam, ātruma kontrolei un lielākām jaudas funkcijām • Viegli lietojams, pateicoties mīkstam rokturim un lieliskam svara sadalījumam • Inovatīva divu akumulatoru sistēma - visas 24 V priekšrocības, pilna 48 V jauda • Nav emisiju • Darbojas klusi un ar zemu vibrāciju • Nav jāuztraucas par degvielas vai elektropadeves pieejamību• Zemākas ekspluatācijas un uzturēšanas izmaksas, salīdzinot ar benzīnu ekvivalentu • Pilna 3 gadu garantija Tehniskās funkcijas: Nominālais spriegums - 2x24V Motora tips - Bezsuku Svars - 2,3 kg Darbības laiks ar (2Ah) akumulatoru - &lt8 min. Darbības laiks ar (4Ah) akumulatoru - &lt15 min. Maks. gaisa ātrums - 217 km/h Mainīgs ātrums - Jā Kruīza kontrole - Jā Komplektā ar 2x4Ah baterijām un lādētāju.
Datu lapa
Preču zīmeGREENWORKS
Garantija

Par preces defektiem ar pārdevēju var sazināties 2 gadu laikā no iegādes datuma (likumā noteiktā kvalitātes garantija). Preču ražotāja garantija saistības ir spēkā tikai tad, ja netiek pārkāpti preces ekspluatācijas nosacījumi. Pirms preces lietošanas pircējam rūpīgi jāizlasa preces lietošanas instrukcija, ja tāda ir.

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

GREENWORKS DZĪVŽOGU ŠĶĒRES G40HT61K2
+ +
Komplekta cena
658,19 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri