Tikai internetā
GREENWORKS PŪTĒJS/SAVĀCĒJS GD24X2BV BEZ AKUMULATORA
Kods: 6952909065755

GREENWORKS PŪTĒJS/SAVĀCĒJS GD24X2BV BEZ AKUMULATORA

144,99 €/ GAB

Pieejamība:

*Uzmanību! Šis produkts tiek pasūtīts tieši no piegādātāja, un tā piegāde var aizņemt 5-10 darba dienas.

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Greenworks GD24X2BV akumulatora lapu pūtējs/sūknis ar jaudīgu divu akumulatoru sistēmu - jaudīgs, taču viegls lapu pūtējs un sūknis maziem un vidēja izmēra zālieniem. Ierīce, ko darbina uzlabota divu akumulatoru sistēma, nodrošina 48 V veiktspēju, izmantojot divas 24 V baterijas. Pilnīgai pielāgotībai un ērtībai akumulatoru var izmantot visos citos Greenworks 24 V saimes rīkos. Izmantojot funkciju “divi vienā” bez instrumentiem, jūs varat viegli pārslēgties no pūšanas uz sūknēšanu, lai jūsu īpašums izskatītos lieliski visu gadu. Inovācija ar diviem akumulatoriem. Jaunākais Greenworks uzlabojums ļauj divām sērijveidā savienotām 24 V baterijām darbināt 48 V motoru. Priekšrocības - papildu pūšanas vai sūkšanas jauda ar kompaktajām 24 V baterijām, kuras var izmantot ar visiem Greenworks 24V saimes instrumentiem: trimmeriem, zāles pļāvējiem, dzīvžogu šķērēm, motorzāģiem un citiem elektroinstrumentiem. Augstas veiktspējas bezsuku motors. Uzlabotais bezsuku motors nodrošina maksimālu efektivitāti, ilgāku darbības laiku un lielāku veiktspēju un izturību nekā tāda paša veida ierīces ar suku motoriem. Pūšanas un sūkšanas funkcijas. Divas funkcijas ļauj iepūst lapas kaudzēs un, izmantojot papildu funkciju, iesūkt tās lielā 40 l savākšanas maisiņā. Turklāt sūkšanas funkcija mulčē savākto materiālu, samazinot tā tilpumu par 10:1 un veidojot izcilu mulču, ko var izmantot dārzā vai kompostēt. Priekšrocības • Izturīgs un efektīvs bezsuku motors • Pilnīga vadība, pateicoties mainīgam ātrumam, ātruma kontrolei un lielākām jaudas funkcijām • Mīksts rokturis un lielisks svara sadalījums atvieglo lietošanu • Iespēja pūst un savākt lapas vienā ierīcē • Inovatīva divu akumulatoru sistēma - visas 24 V priekšrocības, pilna 48 V jauda • Ar benzīnu darbināmas ierīces veiktspēja • Nav emisiju • Darbojas klusi un ar vāju vibrāciju • Nav jāuztraucas par degvielu vai vadiem • Zemākas ekspluatācijas un uzturēšanas izmaksas, salīdzinot ar benzīna ekvivalentu • Pilna 3 gadu garantija Tehniskās funkcijas: Nominālais spriegums - 2X24V Motora tips - bezsuku Svars - 2,2 kg Darbības laiks ar (2Ah) akumulatoru - &lt8 min. Darbības laiks ar (4Ah) akumulatoru - &lt16 min Maks. gaisa ātrums - 312 km/h Savākšanas maiss - 40 L Pārnēsāšanas siksna - Jā Ventilatora tips - Aksiāls Bez akumulatora un lādētāja.


Datu lapa
Preču zīmeGREENWORKS
Garantija

Par preces defektiem ar pārdevēju var sazināties 2 gadu laikā no iegādes datuma (likumā noteiktā kvalitātes garantija). Preču ražotāja garantija saistības ir spēkā tikai tad, ja netiek pārkāpti preces ekspluatācijas nosacījumi. Pirms preces lietošanas pircējam rūpīgi jāizlasa preces lietošanas instrukcija, ja tāda ir.

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri