Kods: 4078500048675

GARDENA LAPU/ZĀLES SAVĀCĒJS

142,99 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām

Gudrs risinājums lapu un citu atkritumu savākšanai Rudens ir ne tikai spilgtu krāsu laiks, bet arī gadalaiks, kad jāsavāc nokritušās lapas. Zālājiem ir nepieciešams skābeklis, tāpēc tajos nevajadzētu atstātas lapas, kaut arī to savākšana var būt patiešām garlaicīgs darbs. Pateicoties unikālajam GARDENA lapu un zāliena savācējam, šis darbs būs ātrs, vienkāršs un ērts. Un nekādas locīšanās! Visas lapas no zemes var droši savākt, pateicoties ērtajai suku sistēmai - gandrīz bez trokšņa, jo ierīci darbina, to stumjot. Tādā veidā jūs ietaupīsiet enerģiju un aizsargāsiet vidi. Savācējs ir piemērots arī nopļautās zāles un citu smalku materiālu savākšanai. Viegla augstuma regulēšana - izvēlieties augstumu no zemes, kas visefektīvāk savāks lapas. Darbs dārzā var būt patiešām jautrs! Ergonomiskās formas rokturis ļauj produktu viegli stumt un turēt. Kad savākšanas maiss ir pilns, vienkārši noņemiet to, iztukšojiet un atkal piestipriniet. Kad darbs ir paveikts, lapu un zāles savācēju var turēt paceltā stāvoklī, ietaupot daudz vietas. Augstu kvalitāti garantē GARDENA 5 gadu garantija. Lietošanas instrukcija: GARDENA lapu un zāles savācējs darbojas kā mehānisks grābeklis, padarot to videi draudzīgu. Rotējošās sukas vada savācēja riteņi. Cietās daļiņas, piemēram, zīles, kastaņi, augļi un tml. netiek savākti. Lapu un zāles savācējs ir tikai daļēji piemērots lapu augiem ar kātiem un lielām lapām (piemēram, kastaņu lapām), jo tie var iestrēgt sukās. Vācot lapas uz asfalta ceļa, var būt nepieciešams vairākas reizes apiet teritoriju, lai savāktu visas daļiņas.

Datu lapa
KrāsaZila
Preču zīmeGARDENA
Garantija

Par preces defektiem ar pārdevēju var sazināties 2 gadu laikā no iegādes datuma (likumā noteiktā kvalitātes garantija). Preču ražotāja garantija saistības ir spēkā tikai tad, ja netiek pārkāpti preces ekspluatācijas nosacījumi. Pirms preces lietošanas pircējam rūpīgi jāizlasa preces lietošanas instrukcija, ja tāda ir.

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri