Kods: 4779030510372

SCHULTZ TURBO MĒSLOŠANAS LIDZEKĻIS PRET STRESU 250 ML

Pieejamība: Nav noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

SCHULTZ Turbo Food NPK 8-4-9+1MgO+TE (Ca+S+B+Cu+Fe+Mn+Mo+Zn) Šķidrais mēslojums ar magniju, kalciju un citiem mikroelementiem (antistresants) 250 ml Efektīvais mēslojums paredzēts visi telpaugu, balkona, terases un āra augu mēslošanai. Produkts satur veselu makro un mikroelementu kompleksu, ieskaitot magniju un kalciju. Veicina veselīgu, spēcīgu un sulīgu augu augšanu un ziedēšanu, stiprina to imūnsistēmu. Aizsargā augus no nelabvēlīgiem vides faktoriem (karstums, sausums, UV, sāļums), maza un vāja augšanas, plāniem un vājiem kātiem vai vaļīgu lapu malām. Augi viegli absorbē mēslojumu, un tas nekavējoties sāk darboties. LIETOŠANA TELPAS AUGIEM 7 pilieni mēslojuma (1 pipete) - 1 litram ūdens, katru reizi laistot. Mēslojot 1-2 reizes mēnesī, 2 pipetes - 1 litram ūdens. ĀRA AUGIEM 3 pipetes - 1 litram ūdens, katru reizi laistot. Mēslojot 1-2 reizes mēnesī, 5 pipetes - 1 litram ūdens. EK MĒSLOJUMS. C.2.1 - kombinētais šķidrais mēslojums. NPK 8-4-9+1MgO+TE.

Datu lapa
Mēslojuma sezonalitāteVisų sezonų tręšimas
Mēslojumu veidiŠķidrie mēslošanas līdzekļi
Preču zīmeSCHULTZ GARDEN
Iesaiņošanai250 ml

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

SŪNU UN AĻĢU TĪRĪŠANAI 100 ML
+ +
Komplekta cena
66,39 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri