-25%
KALCIJA SALPETRIS (NITRĀTS) 1 KG
Kods: 4770168911291

KALCIJA SALPETRIS (NITRĀTS) 1 KG

4,59 € 3,44 €/ GAB
3,44 €/ kg

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

Tas ir universāls slāpekļa un kalcija mēslojums, ko izmanto augu papildu mēslošanai augšanas sezonā. Granulēts, pilnībā šķīstošs kalcija nitrāts ir lieliski piemērots lapu mēslošanai un laistīšanai. Mēslošanas līdzekļi ir piemēroti visām mēslošanas sistēmām. Tas ir lielisks un vēlamais slāpekļa un kalcija avots dārza, sakņu dārza, siltumnīcu, dekoratīvo un ainavu augiem. Ja trūkst kalcija, augu lapas ir mazākas, un slimības galvenokārt skar jaunas lapas un augšanas punktus. Kalcija trūkuma dēļ augu saknes attīstās vāji, tās ir vājākas, līdz ar to barības vielas tiek absorbētas mazāk, augi ir sliktāk apgādāti ar ūdeni. Kalcija trūkuma dēļ ogas un augļi vairāk pūst, ir mazāk izturīgi pret deformācijām, dekoratīvie augi kokainās lēnāk. Kalcija nitrāts stabilizē augsnes pH. Mēslošanas līdzekļi nesatur hloru, nātriju un smagos metālus. Uzlabo apstākļus, lai augi varētu no augsnes uzņemt citas barības vielas, piemēram, kāliju (K) un magniju (Mg). Kalcija nitrāts ir neaizvietojams šķīstošā kalcija un nitrātu slāpekļa avots, īpaši stresa (sausums, sals, nepareiza kopšana) skartiem augiem. Pateicoties lieliskajām absorbējošām īpašībām, tas viegli sadalās augsnē. Īpaši piemērots skābākām augsnēm, sūnainiem zālieniem, jo ​​tos nepaskābina. Piemērots visu ziedu, īpaši sīpolu, mēslošanai. Veicina labāku augļu iekrāsošanos, augļi kļūst stingrāki, mazāk šķeļas kā plaisas, uzlabojas to transportēšanas un uzglabāšanas īpašības. Kalcija nitrātu var lietot īpaši tad, ja tiek pamanītas plaisas tomātu mizā; kad ir fizioloģiski, nekrotiski lapu plankumi; kad ziedkopas izžūst un nokrīt; kad trūkst gaismas.

Mēslot, mēslošanas līdzekli izšķīdinot ūdenī. Nemēslot ēriku dzimtas augus.
Mēslošanas norma: laistīt - 10-30 g/10 l ūdens, smidzināt – 50 g/10 l ūdens.
EK MĒSLOŠANAS LĪDZEKLIS. Mēslošanas līdzekļa tips: A.1.1a, slāpekļa mēslošanas līdzeklis (kalcija nitrāts) - N(Ca) 15,5 (+26).

Datu lapa
Mēslojuma sezonalitāteVisų sezonų tręšimas
Mēslojumu veidiBerams mēslojums
Preču zīmeAGRONOM
Iesaiņošanai1 kg

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

KALCIJA SALPETRIS (NITRĀTS) 1 KG
+ +
Komplekta cena
10,33 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri