-22%
PAKAIŠI LONG FENG 3,8L SILIKONA BEZ SMARŽAS
Kods: 4779033590135

PAKAIŠI LONG FENG 3,8L SILIKONA BEZ SMARŽAS

6,37 € 4,97 €/ GAB
1,31 €/ l

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

Silikona kaķu pakaiši. Perfekti uzsūc un neitralizē smakas.

Katras granulas miljonas mikroskopiskas poras ātri uzsūc šķidrumu, kā sūkle. Aromāta un netīrumi tiek saglabāti iekšā. Silikona kaķu pakaiši satur tīru gaisu un vidi.

Bez putekļiem. Pateicoties īpašai kaķu pakaišu granulas lieluma un formai, tas ķeras klāt pie kaķa kažokādas un ķepām un nekairina jūsu kaķa acis un degunu

Naturāla un droša. Silikona kaķu pakaiši ir 100 procenti dabisks, bioloģiski noārdās, nav toksisks un videi draudzīgs

Lietošana: ieberiet pakaišu slāni 3,5-4 cm kaķu tualetē. Izvietot sausā un siltā vietu. Regulāri izņemt ekskrementus. Pakaišus mainīt.

Lūdzu, ņemiet vērā: Uzglabā sausā vietā. Pirms aizpildot kaķu tualetes pakaiši kārtīgi iztīrīt un noslaucīt to.
Papildinot granulas tas jāsajauc ar vecam granulām. Ja tualeti izmanto vairāki kaķi ir nepieciešams mainīt biežāk.

Piezīme: Ir ieteicams valkāt gumijas cimdus kaķu tualetes tīrīšanas un mazgāšanas laikā. Grūtniecēm ir ieteicams ievērot higiēnas noteikumus. Kaķu pakaišus uzglabāt sausā un bērniem nepieejamā vietā.

Datu lapa
Preču zīmeLong Feng
Iepakojums3,8 l
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri