-16%
PAKAIŠI LONG FENG 10L SILIKONA BEZ SMARŽAS
Kods: 4779033590203

PAKAIŠI LONG FENG 10L SILIKONA BEZ SMARŽAS

15,49 € 12,97 €/ GAB
1,30 €/ l

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

Perfekti uzsūc un neitralizē smakas. Miljoniem mikroskopiskas poras katra lodītes ātri uzsūc šķidrumu kā sūklis. Smaržas un netīrumi tiek aizturēti iekšā. Silikona kaķu pakaiši uztur gaisa tīru.

Bez putekļiem. Pateicoties īpašai kaķu pakaišu granulas lieluma un formai, tas ķeras klāt pie kaķa kažokādas un ķepām un nekairina jūsu kaķa acis un degunu.

Droši. Silikona kaķu pakaiši ir dabiski, bioloģiski noārdās, nav toksiski un videi draudzīgi.

Lietošana: ieberiet pakaišu slāni 3,5-4 cm kaķu tualetē. Izvietot sausā un siltā vietu. Regulāri izņemt ekskrementus. Pakaišus aizstāt.

Piezīme: Ir ieteicams valkāt gumijas cimdus kaķu tualetes tīrīšanas un mazgāšanas laikā. Grūtniecēm ir ieteicams ievērot higiēnas noteikumus. Kaķu pakaišus uzglabāt sausā un bērniem nepieejamā vietā.

Lieliski absorbē un neitralizē smakas. Miljoni mikroskopisko poru katrā lodītē ātri absorbē šķidrumus kā švamme. Smakas un netīrumi ir krājās iekšpusē. Silikona kaķu pakaiši uztur tīru gaisu un vidi.

Bez putekļiem. Pateicoties kaķu pakaišu granulu īpašajai formai un izmēram, tas nelīp pie jūsu kaķa kažokādas un ķepām un nekairina acis un kaķa degunu.

Dabiski un droši. Silikona kaķu pakaiši ir 100 procenti dabiski, bioloģiski noārdāmi, netoksiski un organiski.

Lietošana: ieberiet kaķa tualetē 3,5–4 cm lielu pakaišu slāni. Liek sausā un siltā vietā. Regulāri noņemiet ekskrementus. Nomainiet jaunus pakaišus.

Lūdzu, ņemiet vērā: Atkritumu kastīti un neizmantoto pakaišu turiet sausā vietā. Pirms kaķa tualetes piepildīšanas ar pakaišiem rūpīgi notīriet un nosusiniet. Lai kaķis ātrāk pierastu pie jaunajiem kristāla pakaišiem, sajauciet to ar veco. Lietojot tualeti vairāk nekā vienam kaķim, pakaišus ieteicams mainīt biežāk.

Svarīgi: tīrot kaķa toaleti ieteicams uzvilkt gumijas cimdus un mazgāt rokas. Grūtniecēm ieteicams ievērot higiēnas standartus. Glabājiet kaķu pakaišus bērniem nepieejamā vietā.

Datu lapa
Preču zīmeLong Feng
Iepakojums10 l
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri