Kods: 4006501510259

LEIFHEIT VAKUUMA LOGU TĪRĪTĀJS AQUANTA CLICK

Pieejamība: Nav noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Caurspīdīgi un mirdzoši logi, bez švīkām un ūdens pilienu pēdām - Leifheit Aquanta Click vakuuma logu tīrītājs nodrošina vieglu kopšanu bez lielas piepūles.

Mazgājiet logus, flīzes, spoguļus un dušas kabīnes un pēc tam savāciet visu lieko slapjumu ar vakuuma logu tīrītāju.

Šī ierīce demonstrē savu iespaidīgo veiktspēju, likvidējot katru pēdējo ūdens pilienu vai kondensātu - pat no horizontālām un vertikālām vai virs galvas esošām virsmām. Ilgstošas lietošanas laikā automātiskā gaidīšanas funkcija pārslēdz logu vakuumu no enerģijas taupīšanas režīma uz maksimālo iesūkšanas režīmu, kad tā vispirms saskaras ar loga rūti.

Tas nodrošina īpaši ilgu darbības laiku 30 minūtes, pietiekami daudz laika, lai iztīrītu vairāk nekā 85 m² logus.

Tīri logi dažās minūtēs.

Pateicoties Click sistēmai, vakuuma logu tīrītājs var paplašināt savu tīrīšanas loku, kad tas ir savienots ar jebkuru no Click sistēmas teleskopiskajiem kātiem, kas pieejami no Leifheit.

Tas ir ideāls risinājums grūti sasniedzamām vietām, piemēram, augstiem logiem, ziemas dārziem vai jumta logiem, ērti un bez kāpnēm.

Visaptverošs, augstas kvalitātes produkts no Leifheit, kas sniedz jums mirdzošus tīrus logus visā jūsu mājās.



˃ Vakuuma logu tīrītājs, kas neatstāj pat vismazākos ūdens pilienus un švīkas

˃ Visu gludu virsmu, piemēram, logu, spoguļu, flīžu vai dušas kabīņu tīrīšanai

˃ Var lietot jebkurā 360° leņķī: vertikāli, horizontāli un apvērsti

˃ Uzlādējams akumulators ar litija bateriju (uzlādēšanas ilgums 180min), ierīces darbības ilgums līdz 30 minūtēm (85 m²), pateicoties enerģijas taupīšanas režīmam.


Uzgalis: 26cm

Datu lapa
Preču zīmeLEIFHEIT

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

ATKRITUMU MAISI 240L/10GAB
+ +
Komplekta cena
15,35 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri