Kods: 8711968482129

SNOWBALL SĪKSĪPOLI SĪPOLIEM 14/21 0,5KG

Allium cepa

Attālumi, cm


30x7 cm

Saulaina vieta


Raža


VIII-IX

Pieejamība: Nav noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

MonthJanFebMarAprMayJunJulAugSepOctNovDec
Raža

Vidēji vēlīna sīpolu šķirne. Galviņas ar baltu apvalku. Salātu tipa šķirne, kas tiek novērtēta dēļ labas garšas, ir piemērota konserviem, salātu gatavošanai. Uzglabājot piemērotos apstākļos, raža saglabājas līdz decembra mēnesim. Sīpoli pēc svara satur līdz 90% mitruma (ūdens), tāpēc faktiskais iepakojuma svars var atšķirties no svara iesaiņošanas laikā. Kad sīpoli zaudē mitrumu, tajā pašā laikā arī svaru, sīpolu daudzums (gabali) iepakojumā paliek tāds pats kā iepakošanas laikā. 
Aptuvenais sīpolu stādu daudzums vienā iepakojumā - 160-165 gab.

Datu lapa
Attālumi, cm30x7 cm
RažaVIII-IX
Saulaina vieta
Preču zīmeTOP ONIONS
Iesaiņošanai0,5 kg
Stādīšanas laiksIV-V

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

FISKARS QuikFit Kaplis
+ +
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri