Kods: 8711968485496

ĶIPLOKI VASARAS MORADO 44/55 0,5KG

Allium sativum L.

Attālumi, cm


30x7 cm

Saulaina vieta


Raža


VII-IX

Pieejamība: Nav noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

MonthJanFebMarAprMayJunJulAugSepOctNovDec
Raža

‘Morado’ – ziedkātus veidojoša ķiploku šķirne, kuras ārējās miziņas baltas, bet daiviņu – purpura krāsā. Katrā galviņā 10–12 daiviņas. Nobriest vēlu. Pateicoties augstajai kvalitātei un spēcīgajai garšai, ķiploku šķirne ‘Morado’ ir viena no vislabāk novērtētajā šķirnēm gan nacionālajā, gan starptautiskajā tirgū.
Pamanīsiet, ka daiviņu krāsa svārstās no gaiši violetas līdz raksturīgai intensīvai purpura krāsai, bet dažām daiviņām ir sarkana nokrāsa, tas atkarīgs no augsnes, sezonālām svārstībām un gada klimata izmaiņām. Šķirnes ķiploka ‘Morado’ galviņa ir apaļas sfēriskas formas, vidēji liela. Daiviņas mazas / vidēji lielas, pusmēness formas. Nolobītas daiviņas dzeltenīgi baltā krāsā. Galviņas tekstūra - sausa (to sašķaidot, šķidrums gandrīz neizdalās), tai daudz miziņu (slāņu), tāpēc grūto nolobīt. Garša – ļoti asa.
Aptuvenais sīpolu stādu daudzums vienā iepakojumā - 12-13 gab.

Datu lapa
Attālumi, cm30x7 cm
RažaVII-IX
Saulaina vieta
Preču zīmeTOP ONIONS
Iesaiņošanai0,5 kg
Stādīšanas laiksIIII-IV

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

FISKARS QuikFit Nezāļu ravētājs
+
FISKARS QuikFit Nezāļu ravētājs 22,49 € / GAB
Komplekta cena
23,39 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri