-25%
ZIEDKĀPOSTI SKYWALKER H
Kods: 4770168917613

ZIEDKĀPOSTI SKYWALKER H

Brassica oleracea L.

Sēšanas laiks dēstiem


IV-VI, 1,5 cm

Attālumi, cm


V-VI,60x35 cm

Saulaina vieta


*

Raža


VIII-X

1,75 € 1,31 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā
MonthJanFebMarAprMayJunJulAugSepOctNovDec
Raža
Sēšanas laiks dēstiem

Ļoti ražīgs un intensīvi augošs hibrīds, paredzēts rudens ražai. Labi pacieš nelabvēlīgus augšanas apstākļus, izturīgs pret sēnīšu un baktēriju izraisītām slimībām. Ziedkopas lielas (1,5–3 kg), pilnīgi baltas, labi apņemtas lapām, nav tendences mainīt toni. Piemēroti lietošanai svaigā veidā, saldēšanai, konservēšanai. Vislabāk aug auglīgā, irdenā un mitrā augsnē. Visu veģetācijas periodu ieteicams mēslot ar organiskajiem un minerālu mēslošanas līdzekļiem. Sēklas var būt kodinātas. Ja sēklas kodinātas, kodināšanas līdzekļa nosaukums norādīts paciņas apakšā.

Datu lapa
Attālumi, cmV-VI,60x35 cm
RažaVIII-X
Saulaina vieta*
Sēšanas laiks dēstiemIV-VI, 1,5 cm
Šķirnes agrīnumsVēla
Preču zīmeŽALIA STOTELĖ
Sēklu skaits iepakojumā20

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri