Kods: 000000115358

SAUSSERDIS APAĻLAPU AUGS INGA

Lonicera caprifolium Inga

Ziedēšanas laiks


VI-IX

Daļēja ēna


Raža


X

Daudzgadīgs


Pieejamība: Nav noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

MonthJanFebMarAprMayJunJulAugSepOctNovDec
Raža

Dekoratīvs vīteņaugs, kas aug līdz 3 m augstumā. Gada pieaugums līdz 1 m labvēlīgos apstākļos. Stublājs ir kokains, dzinumi plāni un lokani. Lapas un dzinumi ir maigi pūkaini. Lapas ir pelēcīgi zaļas, matētas, noapaļotas. Tā zied uz pagājušā gada dzinumiem, ar lieliem, cauruļveida, gariem kātiņiem, sārti krēmīgi rozā ziedi jūnijā maijā. Spēcīgs aromāts. Nogatavina oranžas, dekoratīvas, neēdamas ogas. Augs neprasa daudz pūļu. Augs nav prasīgs, jāstāda pie balstiem, lapenēm, žogiem. Agrā pavasarī nepieciešama tikai sanitārā apgriešana.

Datu lapa
Ziedēšanas laiksVI-IX
RažaX
Daļēja ēna
Daudzgadīgs
Ziedu krāsaGeltona, rožinė
Izaug līdz3 m
Aukstā zon5
TaipaC2
Augu iedalījumsDekoratīvie lapu augi
Žydėji mo laikasV-VI

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

KŪDRAS SUBSTRĀTS DEKORATĪVIEM SKUJKOKIEM, RODODENDRONIEM, VIENMĒR ZAĻIEM UN ALPINĀRIJU AUGIEM 40 L
+ +
Komplekta cena
10,52 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri