-33%
LOŽŅU ROZE THE FAIRY
Kods: 0000001337075

LOŽŅU ROZE THE FAIRY

Rosa

Ziedēšanas laiks


VI-IX

Saulaina vieta


Daudzgadīgs


5,99 € 3,99 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām

Viengadīgi dzinumi aug stāvus, līdz 60-70 cm, vēlāk zari noliecas un krūms paliek apmēram 30 cm garš. Zema, poliantiska, ložņājoša roze ar maziem rozā krāsas ziediem lielajos ķekaros. Saulē ziedi nokrāsojas gaiši rozā un gandrīz baltā krāsā. Zied nepārtraukti visu silto sezonu. Lapas ir tumši zaļas, spīdīgas. Neaizvietojams kā augsni klājošs ziedošs augs. Pacieš karstumu. Augsta izturība pret slimībām. Augsne ir irdena, caurlaidīga un auglīga. Atzarošana ir sanitāra - atdala mirušos, slimos, vājos stublājus. Stādot, saknes nedrīkst noliekties uz augšu un sakņu kaklam jāatrodas 5 cm zem zemes. Iesaiņotas saknes.

Datu lapa
Ziedēšanas laiksVI-IX
Platums1-1.5 m
Saulaina vieta
Daudzgadīgs
Izaug līdz0.3-0.6 m
Aukstā zon6
Augu iedalījumsDaudzgadīgās puķes

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

LOŽŅU ROZE THE FAIRY
+ +
Komplekta cena
10,82 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri