Kods: 000000131121

KRŪMU ROZE CLAIR MATIN

Rosa Clair Matin

Ziedēšanas laiks


VI-X

Saulaina vieta


Daudzgadīgs


Pieejamība: Nav noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Spēcīgi augoša, kāpelējoša, Meillandes selekcionāra roze. Jaunas lapas ir sarkanas, pēc tam kļūst tumši zaļas, ādainas un spīdīgas. Stādi ir sarkanīgi, taisni. Pumpuri ir izteikti. Ziedi vidēji lieli, 6-10 cm diametrā, puspilni, ar 11-15 viļņainām dažādu sārtu nokrāsu ziedlapiņām, koncentrētas lielos ķekaros. Maiga, salda smarža. Bagātīgi zied jūnijā, tad pēc pārtraukuma ziedēšana atkārtojas, bet vairs ne tik bagātīgi. Augsta izturība pret sēnīšu slimībām, karstumu un aukstumu. Stādīt saulainā vietā. Zied uz divgadīgiem kātiem, atzarot rudenī, pēc ziedēšanas un noņem 1-2 vecus zarus. Pavasarī atzarot tikai bojātos, apsalušos zarus. Nepieciešama profilaktiska izsmidzināšana ar vara preparātiem. Auglīga, mitra augsne, laistīšanas laikā izvairieties no lapu laistīšanas. Ir nepieciešami balsti, lai augs varētu nokarāties. Audzējams dobēs, pa vienam, grupās, podos, labi sader ar rozēm, lavandu, salviju un cita izmēra un krāsas kaķumētru. Stādi audzējami podiņos - saknes ir attīstītas, tāpēc tos iespējams stādīt visu silto sezonu. Pēc stādīšanas laista reti, bet bagātīgi, līdz nogatavojas.

Datu lapa
Ziedēšanas laiksVI-X
Platums1-2 m
Saulaina vieta
Daudzgadīgs
SugasZiedi
Ziedu krāsaRozā
Izaug līdz2-3 m
Aukstā zon6
TaipaC2
Žydėji mo laikasVI-X

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

ORGANISKĀ AUGU GRUNTS 32 L
+ +
Komplekta cena
15,13 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri