-25%
ORGANIC WAY DABIGA DIATOMITA ZEME DIATOMIC 200 G
Kods: 4770168905054

ORGANIC WAY DABIGA DIATOMITA ZEME DIATOMIC 200 G

4,79 € 3,59 €/ GAB
17,96 €/ kg

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

*Fizikālu izmaiņu gadījumā līdzekļa barības vielu īpašības nemainās. Līdzekli glabājot sausumā un pasargātu no tiešiem saules stariem, lietošanas laiks neierobežots.

ietošanai sagatavots dabīgas izcelsmes līdzeklis, paredzēts augiem kaitējošu rāpojošu kukaiņu, ērču, gliemežu un kailgliemežu mehāniskai kontrolei. Līdzeklis sastāv no abrazīvām mikrodaļiņām. Asās šķautnes bojā kaitēkļu ārējo apvalku, tie vairs nevar saglabāt ķermeņa mitrumu un iet bojā no dehidratācijas. Līdzekli izmanto, apstrādājot kaitēkļu pārvietošanās ceļu, ligzdu, iespējamo alu vai pulcēšanās vietu virsmas vai pat pašus kaitēkļus. Līdzeklis piemērots mājdzīvnieku guļvietu un to apkārtnes apstrādei. Līdzekļa pulveri izkaisīt pēc iespējas plānākā kārtiņā uz sausas virsmas.Obligāta kaitēkļu saskare ar sausu pulveri. Mitrās vietās līdzekļa efektivitāte samazinās. Samircis līdzeklis jānomaina pret jaunu partiju.  Sastāvs: 100 % dabīga diatomīta zeme.

Pamatlietojums: janvāris - decembris.

Datu lapa
Preču zīmeORGANIC WAY
Iesaiņošanai200 g

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

ORGANIC WAY DABIGA DIATOMITA ZEME DIATOMIC 200 G
+ +
ORGANIC WAY DABIGA DIATOMITA ZEME DIATOMIC 200 G 3,59 € / GAB
Komplekta cena
7,07 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri