Kods: 4771315389116

AUGSNES REPELENTU ATBAIDĪŠANAS LĪDZEKLIS ZEMES VĒŽIEM ORGANIC GARDEN 500 G

7,99 € 5,99 €/ GAB
11,99 €/ kg

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

Repelentu iedarbības būtība - mikroskopiskas asas daļiņas bojā kaitēkļu virsmas struktūru, absorbē to mitrumu, kā rezultātā pārvietojoties augsnē tie izžūst (dehidrējas) un iet bojā. Līdzeklis ir noderīgas augiem: tas lieliski absorbē ūdeni un barības vielas un veido labu vidi to augšanai. Līdzeklis ir drošs dārzam, siltumnīcām, dārziem, kur nepieciešams izvairīties no sintētiskām ķīmiskām vielām. Lietošana: sadaliet šo produktu uz augsnes virsmas - 1-2 kausiņš/m² (kausiņš atrodas iepakojumā).

Datu lapa
MērķisKukaiņu kontrolēšanai priemonė
Preču zīmeORGANIC GARDEN
Iesaiņošanai500 g

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

AUGSNES REPELENTU ATBAIDĪŠANAS LĪDZEKLIS ZEMES VĒŽIEM ORGANIC GARDEN 500 G
+ + +
Komplekta cena
12,92 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri