Kods: 0000001340716

KALNU PRIEDE VAR MUGHUS

Pinus mugo var. mughus

Saulaina vieta


Daudzgadīgs


18,69 € 14,02 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām

Skujkoku koks/krūms. Kompakta šķirnes forma. Izaug neregulāra puslodes forma. Skujas tumši zaļas, īsas. Aug lēni, gada pieaugums līdz 5-15 cm. Pieaugušā vecumā tas var sasniegt līdz 1-1,5 m augstumu, līdzīgu platumu. Čiekuri apaļi konusveida, brūni, 4-5 cm gari. Stāda saulainās vietās, grupās parkos, akmens dārzos, piemājas teritorijās, nogāzēs. Augsnei ir viegli skāba reakcija, smilšmāls ar vidēju auglību. Nepatīk pārmirkušas vietas. Nav prasīgs.

Datu lapa
Platums1-2 m
Saulaina vieta
Daudzgadīgs
Izaug līdz1-1,5 m
Aukstā zon3
TaipaC5
Augu iedalījumsSkujkoki
Skujkoku sugasPriedes

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri