-15%
GARDUMS VITAKRAFT KRACKER POPCORN 2 GAB PAPAGAIĻIEM 2121225
Kods: 4008239212252

GARDUMS VITAKRAFT KRACKER POPCORN 2 GAB PAPAGAIĻIEM 2121225

2,19 € 1,86 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

Vitakraft Kracker® PopCorn ar medu, 2 gab., Papagaiļiem Populārais Kracker® ar uzpūstu prosu. Gards graudu maisījums tiek cepts trīs kārtās uz dabīgā koka. Tas putniem sniedz īpaši ilgu knābāšanas prieku, jo putni ēd tāpat, kā dabā. Dabiskā koka knābāšana maisījuma iekšpusē palīdz uzturēt knābi. „Vitakraft®“ kvalitāte: Kraukšķīgie uzkodu kociņi ir īpaši izstrādāti papagaiļiem un apbur ar to augstas kvalitātes dabīgajām sastāvdaļām. Bagātināts ar būtiskiem vitamīniem un gatavots pēc receptes bez cukura. Papagaiļiem Rafinēts: ar uzpūstu prosu un medu Būtiski vitamīni un minerālvielas Recepte bez cukura Trīs garšīgi slāņi Cepts uz neapstrādāta dabīgā koka Augstas kvalitātes dabīgas sastāvdaļas Ražots Vācijā Ar praktisku klipšu turētāju Piederumi / kg: Uztura fizioloģiskās piedevas: 3a672b, A7 vitamīns 400,00IE 3a671, D3 vitamīns 740,00IE Ar krāsvielām αDENI361009 Ēdināšanas ieteikumi: Maks. 1 Kracker® nedēļā putnu lutināšanai. Svaigam ūdenim vienmēr jābūt pieejamam.

Datu lapa
Preču zīmeVitakraft
TipsBarība papagaiļiem
Iepakojums2 kg

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

GARDUMS VITAKRAFT KRACKER POPCORN 2 GAB PAPAGAIĻIEM 2121225
+
GARDUMS VITAKRAFT KRACKER POPCORN 2 GAB... 1,86 € / GAB
Komplekta cena
15,85 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri