Plastmasas puķupods ar paliktni, balts, 15xh15cm
Plastmasas puķupods ar paliktni, zaļš, 15xh15cm
Plastmasas puķupods ar paliktni, balts, 20xh19cm
Plastmasas puķupods ar paliktni, pelēks, 20xh19cm
Plastmasas puķupods ar paliktni, zaļš, 20xh19cm
Plastmasas puķupods ar paliktni, balts, 25xh25cm
Plastmasas puķupods ar paliktni, pelēks, 25xh25cm
Plastmasas puķupods ar paliktni, zaļš, 25xh25cm
Plastmasas puķupods ar paliktni, balts, 30xh29cm
Plastmasas puķupods ar paliktni, pelēks, 30xh29cm
Plastmasas puķupods ar paliktni, zaļš, 30xh29cm
Plastmasas puķu kaste ar paliktni, 50x18xh17cm, pelēka.
DĀRZA SALĀTI BLACK SEEDED SIMPSONAgrīna, pret slimībām izturīga lapu salātu šķirne. Salāti izaug 53-60 dienās. Auga lapas lielas, krokotas, gaiši zaļā krāsā, sulīgas, bez rūgtuma, sver aptuveni 250-400 g. Piemēroti audzēšanai siltumnīcā un uz lauka.
Asteres | Colour CarpetViengadīgas, 25 cm augstas puķes. Ziedu diametrs 8—9 cm, augs kompakts. Vislabāk aug auglīgā, ūdens un gaisa caurlaidīgā augsnē, saulainā vietā. Stāda viengadīgo puķu dobēs, uz balkoniem, kapos, puķu podos. Uzzied 90 dienas pēc iesēšanas. Sēklas +18 °C temperatūrā sadīgst 7–11 dienās. Var sēt arī oktobrī tieši augsnē, tad pavasarī...
Dilles ir viens no populārākajiem garšaugiem un ārstnieciskajiem augiem. Uzturā lieto svaigas, retāk kaltētas lapas, ziedkopas, stublājus. Viegli audzēt, mazprasīgas. Pacieš pusēnu. Var audzēt visu gadu. Lai jums visu vasaru būtu dilles, tās jāsēj ik pēc 10 dienām līdz jūnija vidum un no 10. augusta līdz 5. septembrim.
Sēj dēstiem februārī siltumnīcā vai laukā aprīļa beigās. Dīgst 20-30 dienas. Sēklas pirms sējas mērcē 2 dienas. Dēstu izstāda maijā 15x50 cm attālumā. Zied no jūnija līdz septembrim. Augstums 2 m.
Dēstiem sēj martā, aprīlī siltumnīcā. Podos vai mitrā dārza augsnē izstāda maijā, jūnijā. Zied no jūnija līdz septembrim. Noderīgas dekoratīvajiem puķu stādījumiem, puķu podos, balkona traukos, ko novieto gaišā vietā. Augstums 30 cm. 30000 sēklu gramā.
Hipoalerģiska jēra un rīsu formula pieaugušiem vidēja lieluma šķirņu suņiem (10–25 kg).Variants1 kg 3 kg 12 kgSastāvs: jēra gaļas milti (38 %), rīsi (37 %), vistas tauki (konservēti ar tokoferoliem), žāvēti āboli, laša eļļa (2 %), dabiskie aromatizētāji, alus raugs, hidrolizētas vēžveidīgo čaulas (glikozamīna avots, 260 mg/kg), skrimšļu ekstrakts...
Agrīna ķiršu tomātu šķirne. Augu augums ierobežots – tie sasniedz 150–180 cm augstumu. Augļi mazi, plūmes formas, sulīgi, saldi, sver apmēram 15 g. Vienā ķekarā var būt no 50 līdz 80 augļu. Audzē siltumnīcās, uz balkona un uz lauka. Augļus ēd svaigus, konservē. Tomāti jālaista pirmajā dienas pusē ar siltu ūdeni 1–2 reizes nedēļā, bet bagātīgi.
Vidēji agrīna šķirne ar dekoratīviem un ļoti gardiem augļiem. Augļi ar biezām sieniņām, kuba formas, lieli, 190 gramus smagi, violetā krāsā, nobrieduši – oranži, sarkani. Piemērotas audzēšanai balkonos, siltumnīcās, karstā vasarā labi ražo uz lauka. Augiem nepieciešami balsti. Sēklas sēj kūdras substrāta podiņos pa 1–2 sēklām 0,5–1,5 cm dziļumā. Vislabākā...
Lobēlijas | Crystal PalaceViengadīgas, 10 cm augstas puķes. Ziediņi sīki, spilgti. Piemērotas audzēšanai balkonu kastēs, iekarināmos puķu podos. Sāk ziedēt pēc 2 mēnešiem no izdīgšanas, zied ilgi un bagātīgi. Sēklas ļoti sīkas, sējot tām zemi neuzber, sadīgst 14–16 dienu laikā. Sējumam pastāvīgi jābūt mitram. Dīgšanas laikā sējumu ieteicams apklāt ar...
Veģetācijas periods – 125 dienas. Saknes garas, vienādas formas, skaistā tumši sarkanā krāsā ar gludu, plānu miziņu. Mīkstums sulīgs, ar izcilu garšu, bez gredzeniem un sacietējušām šķiedrām. Lieto svaigas. Piemērotas konservēšanai, ilgai glabāšanai.
Viengadīgi, 60 cm augsti, labi augoši kāpelējoši ziedi. Stāda puķu dobēs, vāc pušķiem, piemērotas audzēšanai uz balkona. Ziedi ir 6-8 cm diametrā, ķekari ir kompakti. Labi aug un zied saulainā, siltā vietā, vieglā augsnē. Stādi tiek stādīti ārā pēc salnām. Laistīšana nav nepieciešama, bet apūdeņotajiem augiem ziedkopas ir lielākas un zied ilgāk....
Agrīna šķirne, piemērota audzēšanai siltumnīcā un uz lauka. Augi aug lekni, vidēji augsti. Augļi kuba formas, lieli, 3–4 kameru, sver ap 300 g, ar 4–5 mm biezām sieniņām, melnā krāsā, nogatavojoties paliek sarkani. Lieto svaigus, konservē, sautē, īpaši piemēroti pievienošanai zivju ēdieniem.