Eļļa, cukurs, garšvielas – viss nepieciešamais garšīgai maltītei! Izvēlies kvalitatīvas eļļas un garšvielas smalkajām vakariņam un tiešam saldo cukuru garšīgai tējai un ievārījumam. Vai jūs zināt, kādam garšvielām obligāti jābūt jūsu virtuvē, lai ēdieni būtu ne tikai garšīgie, bet arī veselīgie? Kanēlis (viena no veselīgākajām garšvielām, tas pazemina cukura līmeni asinīs par 10-30%, kas ir diezgan daudz. Kanēļa polifenoliem ir spēcīga antioksidanta iedarbība, kanēlis var cīnīties ar iekaisumu organismā un dažām infekcijām, lieliski piemērots augšējo elpceļu infekciju ārstēšanai), kurkuma (spēcīgais antioksidants, samazina iekaisumu organismā un palēnina oksidatīvo stresu, garšvielai piemīt pretmikrobu darbība, mazina depresiju), Salvija (var pazemināt asinsspiedienu, uzlabo smadzeņu darbību, darbojas kā antioksidants jūsu ķermenī, efektīvi pazemina cukura līmeni asinīs), baziliks (stimulē imūnsistēmu, spēj cīnīties ar dažādām baktēriju un sēnīšu izraisītām infekcijām, samazina cukura līmeni asinīs, var glābt jūs no depresijas un trauksmes)
Izcelsmes valsts: Spānija. Uzglabāt sausā un vēsā vietā.
Kaltētus jūras kāpostus var izmantot salātos, piedevās, saldumos, sulās, mīklā, tējās un putrās. Tie ir bagāti ar pektīnu, olbaltumvielām, ogļhidrātiem, makro- un mikro uzturvielām, A, B, C, D, E, K, PP vitamīniem, algīnskābēm (organiskajiem polisaharīdiem), kas nav sastopami virszemes augos. Šie polisaharīdi izvada no organisma smagos metālus, toksīnus...
Sastāvdaļas: saldā krējuma pulveris, sīpoli, baravikas, pētersīļi, lupstājs, dilles, kurkuma. BEZ SĀLS. Uzglabāt sausā un vēsā vietā.
Ksilīts pēc salduma ir līdzīgs cukuram un nepiešķir ēdienam specifisku garšu. Tam ir īpaši zems glikēmiskais indekss (Gl 8) Piemērots vegāniem, kuri ievēro diētu un ir piemērots kā aizvietotājs diabēta slimniekiem (konsultējieties ar ārstu). KSILĪTS IR LABAIS CUKURS, KAS VAR UZLABOT MUTES VESELĪBAS STĀVOKLI UN NOVĒRST KARIESA VEIDOŠANOS. Izcelsmes valsts...
Sastāvdaļas: ķiploki, pētersīļi. BEZ SĀLS. Uzglabāt sausā un vēsā vietā.
Šī TIKRAS īpaši tīrās olīvu eļļas mērce ir svaiga un viegla. Sastāvā esošie kaltēti tomāti, ķiploki un garšaugi rada īpašu, maigu garšu un aromātu. Šo mērci rekomendējam lietot ar salātiem, makaroniem, balto gaļu un zivīm. Piedāvājam izmēģināt, gatavojot aukstos ēdienus, uzkodas, lietot to svaigus dārzeņu garšas bagātināšanai. Dabīgās olīveļļas mērce ar...
Šai eļļas mērcei ir īpaši maiga garša. Maigo garšu veido rūpīgi sabalansētas ķiploku, sāls, melno piparu un garšaugu proporcijas. Tik maiga, lai varētu atrast vietu katrā virtuvē. Piemērota dažādu ēdienu garšas bagātināšanai - gan lietuviešu virtuvei, gan itāļu, Āzijas vai Vidusjūras ēdienu gatavošanai. Iesakām izmēģināt ar gaļu, zivīm, ceptiem vai...
Šajā eļļas mērcē pārliecinoši jūtami ķiploki, pikanta kūpinātas paprikas garšviela, sālīta GĪ sviesta garša. Mēs iesakām lietot šo mērci ar griķiem, auzām, rīsu biezputru, sautējumiem, zivju un jūras velšu ēdieniem, miltu ēdieniem, grilētiem dārzeņiem, gaļas cepešiem, vistas gaļas ēdieniem. BEZ LAKTOZES Šī mērce ir radīta no unikālas olīveļļas, GĪ sviesta...
Eļļas mērcē spēcīgi jūtami čili pipari un ķiploki. Rekomendējam lietot visiem ēdieniem, kuriem vēlaties piešķirt pikantu garšu, grilētiem dārzeņiem, baltās un sarkanās gaļas cepešiem, jūras velšu ēdieniem, makaroniem, picai. Šīs mērces pamatā ir auksta spieduma augstākās kvalitātes spāņu Arbequina olīvu šķirnes eļļa. Olīveļļa tiek uzskatīta par vienu no...
Eļļas mērcē spēcīgi jūtams ķiploks, raudene, baziliks. Mērci rekomendējam lietot salātiem, grilētiem dārzeņiem, ceptiem gaļas ēdieniem, zivju un jūras velšu ēdieniem, makaroniem, picai, rīsiem, graudaugu putrām. Piemērota cepšanai un marinēšanai. Šīs mērces pamatā ir auksta spieduma augstākās kvalitātes spāņu Arbequina olīvu šķirnes eļļa. Olīveļļa tiek...
Sastāvdaļas: tomāti, grauzdētas sezama sēklas, baziliks, raudene, spināti. BEZ SĀLS. Uzglabāt sausā un vēsā vietā.
Tas ir TIKRA dabisko garšvielu maisījums, kas paredzēts universālai lietošanai. Maltas sinepju sēklas, ķiploki, Kajēnas pipari un medus rada pikantu garšu un smaržu, bet garšu bagātina kūpināta paprika, kas piešķir BBQ aromātu. Šis maisījums ir bagātināts ar neaktīvu pārtikas raugu, kas bagātīgi satur B, B12 vitamīnus, augstas kvalitātes olbaltumvielas un...
Sastāvdaļas: sīpoli, tomāti, pētersīļi, kurkuma. BEZ SĀLS. Uzglabāt sausā un vēsā vietā.
Maisījums paredzēts zarnu darbības uzlabošanai. Lietojiet divas reizes dienā pa 12-15 g. 12g šķiedrvielu maisījuma ielej glāzē ūdens, samaisiet un pēc 3-5 minūtēm izdzeriet. Ieteicams lietot 30 dienas. Sastāvs: Gaišo ceļteku sēklas, gaišo ceļteku sēklu miziņas.
Sastāvdaļas: sīpoli, sarkanie paprikas, sierāboliņš, ķiploki, sinepes, čili, kumīns, kurkuma, dilles, ķimenes, ingvers. BEZ SĀLS. Uzglabāt sausā un vēsā vietā.
Sastāvdaļas: burkāni, sarkanie saldie pipari, ķiploki, sīpoli, tomāti, ķimenes, melnie pipari, kūpināta saldā paprika, lauru lapas. BEZ SĀLS. Uzglabāt sausā un vēsā vietā.
Sastāvdaļas: sīpoli, baziliks, pētersīļi, grieķu sierāboliņš (Fenugreks) lapas, melnie pipari, smaržīgie pipari. BEZ SĀLS. Uzglabāt sausā un vēsā vietā.
Sastāvdaļas: pētersīļi, koriandrs lapas-kinza, baziliks, raudene, majorāns, diļļu sēklas, piparmētra, karstie pipari (čili), grieķu sierāboliņš (Fenugreks) lapas. BEZ SĀLS. Uzglabāt sausā un vēsā vietā.
Sastāvdaļas: mango pulveris, kurkuma, ingvers, koriandru, sierāboliņš, saldā sarkanā paprika, ķimenes, kajēnas pipari. BEZ SĀLS. Uzglabāt sausā un vēsā vietā.
Sastāvdaļas: ķiploki, saldā sarkanā paprika, sīpoli, sierāboliņš, selerijas, smaržīgie pipari, sīpolloki, muskatrieksts. BEZ SĀLS. Uzglabāt sausā un vēsā vietā.
Sastāvdaļas: sīpols, koriandrs, sarkanā paprika, sumac (etiķkoka ogas), koriandrs lapas -kinza, smaržīgie pipari, čili pipari. BEZ SĀLS. Uzglabāt sausā un vēsā vietā.
Gaišās ceļtekas sēklu miziņas - pārtikas šķiedrvielas, kas bieži tiek sauktas par organisma slotu. Palīdz izvadīt šlakvielas un toksīnus. Ieteicamas tiem, kam ir problēmas ar zarnām, holesterīnu, vai vienkārši vēlas profilaktiski attīrīt organismu. Gaišā ceļteka (Psyllium Husk) ir visvairāk izplatīta Indijas ziemeļrietumos. Uz viena auga var izaugt līdz...
Grauzdēti sausā veidā (bez eļļas). Kraukšķīga un lieliska uzkoda katru dienu. Iesakām pievienot salātiem, biezputrām, gaļas ēdieniem un baudīt kā uzkodu. Daudzums: 100g. Sastāvdaļas: grauzdēti aunazirņi, garšvielu maisījums (sāls, sarkanā saldā paprika, sinepes, kurkuma, sīpoli, selerijas, pētersīļi, cukurs), nerafinēta saulespuķu eļļa. Izcelsmes valsts:...
Mārdadža sēklu eļļa ir svaigi spiesta. Auksta spieduma eļļa, kuru spiežam katru nedēļu. ĪSTA un nefiltrēta, ar dabīgām nogulsnēm. Vēlaties duļķainu un bagātīgu eļļu? Sakratiet pudeli un izbaudiet bagātīgo majorānu sēklu eļļu. Vēlaties filtrētu, dzidru un maigas garšas eļļu? Atstājiet pudeli nostāvēties un dabiski radušās nogulsnes nosēdīsies pudeles...
Linsēklu milti bez glutēna ir izgatavoti no neapgrauzdētām brūnajām linsēklām. Mēs iesakām to pievienot konditorejas izstrādājumiem vai kā sastāvdaļu sausajām brokastīm. Lieliski piemērots biezputrām. To izmanto arī kā biezinātāju mērcēs, zupās un dzērienos. Var saturēt riekstu, kaņepju un sezama daļiņas. Daudzums: 250gr. Izcelsmes valsts: Lietuva....
Kaņepju sēklu eļļa ir svaigi spiesta. Auksta spieduma eļļa, kuru spiežam katru nedēļu. ĪSTA un nefiltrēta, ar dabīgām nogulsnēm. Vēlaties duļķainu un bagātīgu eļļu? Sakratiet pudeli un izbaudiet bagātīgo kaņepju sēklu eļļu. Vēlaties filtrētu, dzidru un maigas garšas eļļu? Atstājiet pudeli nostāvēties un dabiski radušās nogulsnes nosēdīsies pudeles dibenā....
Kaltētus jūras kāpostus var izmantot salātos, piedevās, saldumos, sulās, mīklā, tējās un putrās. Tie ir bagāti ar pektīnu, olbaltumvielām, ogļhidrātiem, makro- un mikro uzturvielām, A, B, C, D, E, K, PP vitamīniem, algīnskābēm (organiskajiem polisaharīdiem), kas nav sastopami virszemes augos. Šie polisaharīdi izvada no organisma smagos metālus, toksīnus...
Pārtikas rauga pārslas - tas ir neaktīvs pārtikas raugs, kas bagāts ar Viaminu B1, B2, B3, B6 pantotēnskābi, biotīnu, folijskābi, dzelzi, B12, olbaltumvielām, šķiedrvielām. Pikanta riekstu un pelējuma siera garša. Var izmantot salātiem, sviestmaizēm, putrām, sautējumiem, smēriņiem, makaroniem. Var lietot kā piedevu zupām vai citiem iecienītiem ēdieniem....
Spirulīnai piemīt antioksidanta un pretiekaisuma īpašības. Pazemina sliktā holesterīna līmeni. Īpaši ieteicams sportistiem. uzlabo izturību un muskuļu spēku. Ir iespējams lietot 3 tabletes un sportistiem līdz 6 tabletēm dienā. Jālieto kopā ar ēdienu. Lietot daudz ūdens visas dienas garumā. Izcelsmes valsts - Ķīna
ČIA sēklas, jeb Spānijas salvijas sēklas, ir melnbaltas sēklas ar augstu uzturvērtību, kuru izcelsme ir meklējama Centrālamerikā. Šīs sēklas satur vitamīnus B1, B2, B3 un cilvēka organismam nepieciešamās minerālvielas: kalciju, kāliju, cinku, dzelzi u.c. Tajās ir arī Omega-3 un Omega-6 taukskābes, kas organismam ir ļoti svarīgas, jo satur fosfātus,...
Dabīgs produkts. Mārdadži tiek augstu novērtēti dēļ to sēklās esošajām ēteriskajām eļļām, sveķiem un uzturvielām, piemēram, tiramīna un histamīna, bet jo īpaši dēļ silimarīna. Farmācijā mārdadža sēklu ekstraktu izmanto, lai izgatavotu uztura bagātinātājus aknu darbības uzlabošanai.
Vēloties labi justies, liela nozīme ir Jūsu gremošanas traktam, kā arī zarnas bieži tiek sauktas par "otrajām smadzenēm". Šķiedrvielas, probiotiķi un šķidrumi ir būtiski elementi veselīgai gremošanas sistēmai. Izmēģiniet šķiedrvielu maisījumu ikdienas gremošanas sistēmas atbalstam. Sastāvdaļas: sējas lina (Linum usitatissimum) linsēklu izspiedas, gaišo...
Sastāvdaļas: tomāti, ķiploki, pētersīļi, baziliks. BEZ SĀLS. Uzglabāt sausā un vēsā vietā.
Sastāvdaļas: sezama sēklas, saldā sarkanā paprika, ķiploki, sīpoli, čili pipari. Uzglabāt sausā un vēsā vietā.
Sastāvdaļas: sīpoli, ķiploki, burkāni, pētersīļi, melnie pipari, saldā sarkanā paprika, kurkuma. BEZ SĀLS. Uzglabāt sausā un vēsā vietā.
Sastāvdaļas: sīpoli, ķiploki, sinepes, sarkanie saldie pipari, kurkuma, ķimenes, dilles, asā paprika, ingvers. BEZ SĀLS. Uzglabāt sausā un vēsā vietā.
Sastāvdaļas: baziliks, čili pipari, rozmarīns, timiāns, krustnagliņas. Uzglabāt sausā un vēsā vietā.
Sastāvdaļas: sīpoli, pastinaki, melnie pipari, tomāti, dilles. BEZ SĀLS. Uzglabāt sausā un vēsā vietā.
Sastāvs: ķiploki, tomāti, baziliks, raudene. BEZ SĀLS. Uzglabāt sausā un vēsā vietā.
Sastāvdaļas: ķiploki, sarkanie saldie pipari, sīpoli, sinepes, baziliks, melnie pipari. Uzglabāt sausā un vēsā vietā.
Sastāvdaļas: sīpoli, sarkanie saldie pipari, baziliks, apelsīna miza, pētersīļi, čili pipari. Uzglabāt sausā un vēsā vietā.
Sastāvdaļas: ķiploki, saldā sarkanā paprika, zaļā paprika. BEZ SĀLS. Uzglabāt sausā un vēsā vietā.
Sastāvdaļas: dilles, sīpoli, piparmētra, ajeras. Uzglabāt sausā un vēsā vietā.
Sastāvdaļas: saldā sarkanā paprika, koriandrs, kumīns, kurkuma, sīpoli, čili pipari, timiāns, lauru lapas. BEZ SĀLS. Uzglabāt sausā un vēsā vietā.
Sastāvdaļas: koriandrs, kadiķu ogas, sīpoli, melnie pipari, smaržīgie pipari, rozmarīns. BEZ SĀLS. Uzglabāt sausā un vēsā vietā.
Sastāvdaļas: burkāni, sīpoli, ķiploki, melnie pipari, pastinaki, pētersīļi, dzeltenumi, baravikas. Uzglabāt sausā un vēsā vietā.
Sastāvdaļas: koriandrs, ķiploki, sīpoli, baziliks, timiāns, piparmētra, kanēlis, melnie pipari. Uzglabāt sausā un vēsā vietā.
Sastāvdaļas: majorāns, ķiploki, sīpols, melnie pipari, ķimenes. Uzglabāt sausā un vēsā vietā.
Sastāvdaļas: ķiploki, pētersīļi, raudene, čili pipari. Uzglabāt sausā un vēsā vietā.
Sastāvdaļas: sīpoli,čili pipari, pētersīļi, baziliks. Uzglabāt sausā un vēsā vietā.