-25%
PAPRIKAS LORAN
Kods: 4770168125971

PAPRIKAS LORAN

Capsicum annuum L.

Svars


0.2 g

Sėjos laikas, gylis


0,5-1,5 cm

Attālumi, cm


50x50 cm

Raža


VII-IX

2,50 € 1,88 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā
MonthJanFebMarAprMayJunJulAugSepOctNovDec
Raža
Sēšanas laiks siltumnīcā

Vidēji agrīna šķirne ar dekoratīviem un ļoti gardiem augļiem. Augļi ar biezām sieniņām, kuba formas, lieli, 190 gramus smagi, violetā krāsā, nobrieduši – oranži, sarkani. Piemērotas audzēšanai balkonos, siltumnīcās, karstā vasarā labi ražo uz lauka. Augiem nepieciešami balsti. Sēklas sēj kūdras substrāta podiņos pa 1–2 sēklām 0,5–1,5 cm dziļumā. Vislabākā temperatūra sadīgšanai – +22–25 °C, svarīgi, lai sēklu dīgšanas laikā nebūtu temperatūras un mitruma svārstību. Dēsti izaug 60–80 dienās, tas atkarīgs no augšanas apstākļiem. Neapkurināmās siltumnīcās stādus var pārstādīt, kad tur gaisa temperatūra nenokrītas zemāk par 13 °C. Vislabvēlīgākā temperatūra ir 20–28 °C. Pēdējo ražu novāc līdz pat rudens salnām.

Datu lapa
Svars0.2 g
Sėjos laikas, gylis0,5-1,5 cm
Attālumi, cm50x50 cm
RažaVII-IX
Šķirnes agrīnumsVidēji agra
Preču zīmeLUCIA ELITE
Sēšanas laiks siltumnīcāIII
Paprikas garšaSaldā

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri