-25%
ŠĶIDRIE ORGANISKIE MINERĀLMĒSLI UNIVERSĀLS 1L
Kods: 4770168912113

ŠĶIDRIE ORGANISKIE MINERĀLMĒSLI UNIVERSĀLS 1L

5,99 € 4,49 €/ GAB
4,49 €/ l

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

Apraksts. Organiskais minerālmēsls “Organic way OM 5-2-3” nodrošina visas galvenās augu prasības pēc barības vielām, bagātina augsni ar organiskajām vielām un stimulē tās mikrobioloģisko aktivitāti. Lauksaimnieki kopš seniem laikiem zina, ka veselīgu un bagātīgu ražu iegūst tikai no veselīgas augsnes. Organiskās vielas iegūst no sapropeļa (dabiskie ezera nogulumi). Mēslojuma sastāvs ir universāls. Tādēļ šo mēslojumu drīkst izmantot visiem augiem, kuri neaug skābā augsnē, piemēram, dārzeņiem, augļu kokiem, ogu krūmiem vai dekoratīvajiem augiem.

Ieteikumi mēslošanai. Izmantojiet mēslojumu tikai pēc tā atjaukšanas ar ūdeni šādās proporcijās: 10-20 ml mēslojuma un 1l ūdens. No viena litra mēslojuma ir iespējams pagatavot 50-100 l lietošanai gatava laistīšanas šķīduma. Ieteicams laistīt augus ar sagatavoto šķīdumu katrā otrajā vai trešajā laistīšanas reizē. Ir jāņem vērā auga vajadzības pēc barības vielām un tā augšanas ātrums un fizioloģiskā gatavība.

Sastāvs. Uzturvielas: kopējais slāpeklis (N) - 5,4%: amonjaks (NH3) - 0,8%, nitrāts (NO3) - 1,3%, organiskais slāpeklis (Norg) - 3,3%; kopējais fosfora pentoksīds (P2O5) - 2,4%, ūdenī šķīstošais fosfora pentoksīds (P2O5) - 1,1%; kopējais kālija oksīds (K2O) - 3,9%, ūdenī šķīstošais kālija oksīds (K2O) - 3,4%; humīnskābes -1%, fulvoskābes - 0,9%; sausnas - 37%; organiskās vielas - 29%; organiskais ogleklis (Corg) - 8,1%, pH - 3,3.
Piemaisījumi. Kadmijs (Cd) <40 mg/kg; svins (Pb) <120 mg/kg; dzīvsudrabs (Hg) <1,0 mg/kg; hroms (Cr) <70 mg/kg; cinks (Zn) <1500 mg/kg; varš (Cu) <600 mg/kg; arsēns (Ar) <40 mg/kg; niķelis (Ni) <50 mg/kg; sešvērtīgais hroms (Cr(VI) <2 mg/kg; Escherichia coli un Enterococcaceae baktēriju koncentrācija nepārsniedz 1000 KVV/g svaigas masas. Biurets <2,0 g/kg. Biurets <2,0 g/kg.

Piesardzības pasākumi. Darbā ar mēslojumu rūpīgi ievērot vispārīgās higiēnas prasības. Sargāt no bērniem. Sargāt no mitruma un saules gaismas. Glabāt temperatūrā no +5 °C līdz +25 °C. Ja nokļūst acīs vai uz ādas, rūpīgi skalot ar ūdeni. Ja norīts, izskalot muti. Sliktas pašsajūtas gadījumā vērsties pie ārsta pēc palīdzības. Nodot tukšo iepakojumu un produkta paliekas atkritumos saskaņā ar vietējiem noteikumiem.

Sērijas numurs un izgatavošanas datums (iepakojumam): Skatīt iepakojumu. Ja mēslojuma fizikālās īpašības mainās, tā barības vielu saturs saglabājas. Glabājot mēslojumu sausumā un sargājot no tiešas saules gaismas, glabāšanas termiņš ir neierobežots.

Identifikācija. Šķidrais organiskais minerālmēslojums, A.3.2.1.4. organiskā mēslošanas līdzekļu šķīdums ar NPK (suspensija).

Tilpums (neto) — 1 l

Datu lapa
Mēslojuma sezonalitāteVasaras mēslošana, Pavasara mēslošana
Mēslojumu veidiŠķidrie mēslošanas līdzekļi
Preču zīmeORGANIC WAY
Iesaiņošanai1 l

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

ŠĶIDRIE ORGANISKIE MINERĀLMĒSLI UNIVERSĀLS 1L
+ +
ŠĶIDRIE ORGANISKIE MINERĀLMĒSLI UNIVERSĀLS 1L 4,49 € / GAB
Komplekta cena
15,58 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri