-35%
SCHULTZ MĒSLOŠANAS LĪDZEKLIS ZEMENĒM UN OGĀM 350 G
Kods: 4779030510402

SCHULTZ MĒSLOŠANAS LĪDZEKLIS ZEMENĒM UN OGĀM 350 G

12,99 € 8,39 €/ GAB
23,97 €/ kg

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

SCHULTZ Berries Plant (Zemenēm un ogām) NPK 15-7-32+3MgO Lieliski sabalansēts augstākās kvalitātes mēslojums, kas speciāli paredzēts visiem ogu un augļu krūmiem: zemenēm, avenēm, kazenēm, jāņogām, ērkšķogām, dzērvenēm, aronijām, kā arī augļu kokiem: ābelēm, plūmēm, ķiršiem, persikiem, aprikozēm. Uzaudzēsiet ogas un augļus ar neatkārtojamu garšu. Veicina bagātīgu ziedēšanu un kvalitatīvu ogu / augļu ražu, uzlabo garšu, nogatavojas ātrāk. Nodrošina veselīgu ogu, augļu krūmu un augļu koku augšanu un sulīgu veselīgu ražu. LIETOŠANA. Iekšpusē atradīsiet karotīti-dozatoru (atbilst 1 ēdamkarotei). ZEMEŅU DĪGSTIEM UN PĀRSTĀDĪTIEM AUGIEM: 10 litri ūdens - 1/3 karotes mēslojuma. OGĀM, AUGĻU KRŪMIEM UN AUGĻU KOKIEM: 10 litri ūdens - 1 karote mēslojuma. Pulveris izšķīdināms ūdenī. Augi aplaistāmi ar sagatavoto šķīdumu. Var izmantot visu gadu. Mēslojiet ik pēc 7-14 dienām. Kad augi aktīvi aug, to var izmantot katru reizi laistot. Mēslojuma konsistences, krāsas vai formas maiņa nemazina efektivitāti! EK MĒSLOJUMS. B.1.1 - NPK mēslošanas līdzekļi. Satur mikroelementus.

Datu lapa
Mēslojuma sezonalitāteVasaras mēslošana, Pavasara mēslošana
Mēslojumu veidiBerams mēslojums
Preču zīmeSCHULTZ GARDEN
Iesaiņošanai350 g

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

SCHULTZ MĒSLOŠANAS LĪDZEKLIS ZEMENĒM UN OGĀM 350 G
+ + +
Komplekta cena
30,88 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri