Kods: 000000130657

KALNU MEŽVĪTENIS ELIZABETH

Clematis Elizabeth GM

Ziedēšanas laiks


V-VI

Saulaina vieta


Daļēja ēna


Daudzgadīgs


Pieejamība: Nav noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Īpaša mežvīteņu grupa, kas pazīstama arī kā kalnu mežvītenis (MONTANA). Godalgota šķirne. Ziedoša, kāpelējoša liāna - vīteņaugs. Ziedi ir rozā, mazi, 6 cm diametrā, ar 4 platām ziedlapiņām, un tie ir kupli. Pakāpeniski krāsa nedaudz izbalē. Dzeltenas putekšņlapas. Smarža salda. Aprīlī jāmēslo ar ilgstošas iedarbības mēslojumu, vajadzības gadījumā bagātīgi laistot. Augsnei jābūt auglīgai, mitrai, irdenai, pH 6,5-7. Stādiet saulainā vietā, bet pārliecinieties, ka saknes ir ēnā, šim nolūkam var audzēt zemus, zemi apņemošus paklāju augus. Ļoti piemērots audzēšanai uz žogiem, lapenēm, nojumēm, balstiem. 1. grupas atzarošana - tikai sanitārā. Noņemiet slimos, nosalušos, bojātos stublājus - līdz dzīvam pumpuram.

Datu lapa
Ziedēšanas laiksV-VI
Platums1 m
Saulaina vieta
Daļēja ēna
Daudzgadīgs
SugasKāpelējoši vīteņaugi
Ziedu krāsaRozā
Izaug līdz4-8 m
Aukstā zon6
TaipaC2
Žydėji mo laikasV-VI

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

KURMJU ULTRASKAŅAS ATBAIDĪTĀJS
+ +
Komplekta cena
19,45 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri