Kods: 000000130953

MEŽVĪTENIS FUYU NO TABI

Clematis Fuyu-No-Tabi

Ziedēšanas laiks


V-VIII

Daļēja ēna


Daudzgadīgs


Pieejamība: Nav noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Ziedoša, kāpelējoša liāna - vīteņaugs. Japānas izcelsmes mežvītenis. Tā ziedi ir lieli, krēmīgi balti, 15-18 cm diametrā, ar 8 vārpiņām. Pirmo reizi zied uz pagājušā gada kātiem, rudenī - uz šī gada kātiem. Aprīlī jāmēslo ar ilgstošas iedarbības mēslojumu, vajadzības gadījumā bagātīgi laistot. Augsnei jābūt auglīgai, mitrai, irdenai, pH 6,5-7. Stādiet saulainā vietā, bet pārliecinieties, ka saknes ir ēnā, šim nolūkam var audzēt zemus, zemi apņemošus paklāju augus. Ļoti piemērots audzēšanai uz žogiem, lapenēm, nojumēm, balstiem. 2. grupas atzarošana (vidēja) - veicina sazarošanos un bagātīgu ziedēšanu. Laiks - no februāra beigām. Līdz marta beigām, kad jau redzami uzbriedušie pumpuri (samērā vēla - vēla ziedēšana). Vispirms noņemiet slimos, sasalušos dzinumus atzarojot, atstājot spēcīgu pumpuru pāri 1,5 m augstumā nepārspīlējiet, jo pavasarī tas zied uz pagājušā gada kātiem. Otro apgriešanu veic vasarā, lai veicinātu nākamo ziedēšanu, var nogriezt 1/3 no dzinuma garuma.

Datu lapa
Ziedēšanas laiksV-VIII
Platums1 m
Daļēja ēna
Daudzgadīgs
SugasKāpelējoši vīteņaugi
Ziedu krāsaBalta
Izaug līdz2-3 m
Aukstā zon4
TaipaC2
Žydėji mo laikasVI-IX

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

MĒSLOŠANAS LĪDZEKLIS ĒRIKU DZIMTAS AUGIEM 0,5 L
+ +
MĒSLOŠANAS LĪDZEKLIS ĒRIKU DZIMTAS AUGIEM 0,5 L 2,99 € / GAB
Komplekta cena
11,23 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri