-25%
SŪNU UN AĻĢU TĪRĪŠANAI 100 ML
Kods: 4771467315438

SŪNU UN AĻĢU TĪRĪŠANAI 100 ML

5,00 € 3,75 €/ GAB
37,50 €/ l

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

MĒRĶIS: Līdzeklis sūnu un aļģu tīrīšanai no bruģa, flīzēm, sienām, akmens virsmām, pieminekļiem. Piemērots lietošanai koka, akmens, keramikas un betona virsmām. Apstrādātās virsmas nemaina krāsu un netiek bojātas citādi. Preparāts bioloģiski sadalās, tāpēc nav kaitīgs videi. LIETOŠANA: Virsmai, ko vēlaties apstrādāt, jābūt sausai. Lai sasniegtu labāku iedarbību, vēlams lai 24h pēc apstrādes nebūtu lietus. Preparāta lietošanas (smidzināšanas) laikā, gaisa temperatūra nedrīkst pārsniegt +250C. 1-2 dienu laikā pēc apstrādes sūnas un aļģes kļūst dzeltenas. Daļa sūnu sadalās. Bojātos, dzeltenīgos sūnu un aļģu atlikumus var notīrīt ar birsti vai ūdens strūklu. Veicot pieminekļu vai citu akmens virsmu tīrīšanu, izsmidziniet iepriekš sagatavoto šķīdumu uz tīrāmās virsmas. Pēc ~30minūtēm, virsmu nomazgājiet ar sūkli vai drānu, izmantojot lielu daudzumu ūdens. UZMANĪBU! Neļaujiet šķīdumam nonākt saskarē ar blakus augošajiem augiem! Pirms sūnu tīrīšanas līdzekļa izsmidzināšanas- pārklājiet tos! ŠĶĪDUMA SAGATAVOŠANA. 100 ml preparāta izšķīdina 1 litrā ūdens. Sagatavoto šķīdumu ielej smidzinātājā, ar kuru apstrādā sūnas un aļģes. Ar vielu litru darba šķīduma pietiek 20m2 apstrādei. Aktīvā viela: didecildimetilamonija hlorīds - 20% (CAS Nr. 7173-51-5) stabilizators.

Datu lapa
MērķisSūnu un patogēnu kontrolei un apkarošanai
Preču zīmeEMOLUS
Iesaiņošanai100 ml

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri