SAKĀRTOT PĒC FILTRA:

Cena
1 35
Preču zīme
more... less
Mēslojuma sezonalitāte
more... less
Iesaiņošanai
more... less

Dekoratīvo augu mēslojums

Dekoratīvo augu mēslošanā ir ieteicams izvēlēties mēslojumus, kas paildzina ziedēšanu.  To ir iespējams panākt ar lēnas iedarbības mēslojumu, kura priekšrocība ir tā, ka tās sastāvā esošais slāpeklis un citas barības vielas sadalīsies lēnāk, ierobežojot riskus pārstātināt augsni, kas var izdedzināt augus. Dekoratīvo augu mēslojuma ietekmē augiem pastiprinās vielmaiņas procesi, kas sekmē sakņu sistēmas, dzinumu un lapu labāku un straujāku augšanu un attīstību. Tā kā barības vielas sadalās lēnāk un vienmērīgāk, ziedēšana notiek vēlāk, bet ilgāk. Izvēloties ar kādu mēslojumu ir labāk bagātināt augsni jūsu dārzā, viens no būtiskākajiem aspektiem ir izlemt, vai vēlaties lietot tikai organisko mēslojumu, vai neiebilstiet arī pret ķīmiski iegūtu produktu lietošanu. VeikalsDarzam.lv piedāvā plašu klāstu dekoratīvo augu mēslošanas līdzekļu un agroķīmisko produktu par pašām izdevīgākajām cenām visā internetā. Neatkarīgi no tā, kādiem mēslošanas produktiem jūs dodat priekšroku, vai kādu budžetu esiet atvēlējuši to iegādei, jūs noteikti atradīsiet sev piemērotāko risinājumu mūsu interneta veikalā.

Lasīt vairāk
Rādīt lapā
Kārtot pēc
  •  
    BIOPON GRANULĒTAIS MĒSLOJUMS RODODENDRIEM UN ACĀLIJĀM 1 KG
    Kods: 5904517047167

    Atras iedarbības minerālmēslojums, kas koriģē augsnes skābumu acāliju un rododendru vajadzībām. Augstais kālija saturs uzlabo augu vispārējo izskatu, fosfora saturus pagarina ziedēšanas laiku un stimulē ziedpumpuru veidošanos.

    • Preču zīme: BIOPON
    IZPĀRDOTS
  •  
    MĒSLOJUMS DEKORATĪVAJIEM TELPAUGIEM UN HIDROPONIKAS 500 ML
    Kods: 4008557060238

    MĒSLOJUMS DEKORATĪVAJIEM TELPAUGIEM UN HIDROPONIKAS Koncentrēts šķidrais mēslojums augiem, satur mikroelementusŠķidrais mēslojums hidroponikai un visiem cita veida dekoratīvajiem telpaugiem (palmām, papardēm u. c.): nekavējoties aktivizējas, laistot augus ar papildu mikroelementiem, kas nodrošina labu augšanu un veselīgas zaļās lapas.Pareizais...

    • Preču zīme: GREENWORLD
    IZPĀRDOTS