SAKĀRTOT PĒC FILTRA:

Cena
1 30
Preču zīme
more... less

Rīki ēdiena gatavošanai

Neskatoties cik sarežģīta ir jauna recepte, jums viss sanāks, galvenais, lai virtuvē ir rīki ēdienu gatavošanai - tiešām funkcionālie rīki, kuri ne tikai aizņem vietu virtuves plauktos, bet atvieglo jums maltītes pagatavošanas procesu. Katram palīgrīkam ir sava funkcija. Nevienmēr virtuves aprīkojums ir atkarīgs no rīku daudzuma, virtuve ir funkcionāla, ja katrs rīks tajā godīgi un efektīvi pilda savas funkcijas. Virtuvei ir palīgrīku iktikas minimums: * Cepšanas trauki un formas no dažādiem materiāliem * Olu, mīklas un mērču sajaukšanai un putošanai tiek izmantots tērauda vai plastmasas valnags. * Caurduris - makaronu, vārītu dārzeņu un zaļumu skalošanai. * Kartupeļu mizotājs. * Katlu komplekts. Vēlams, lai būtu 3-4 dažādu izmēru podi un pannas. * Katls, piemērotais zupu, sautējumu un buljonu pagatavošanai. Katlā var vārīt arī makaronus. * Kafijas dzirnaviņas papildus tiešajam mērķim var izmantot nelielu daudzumu garšaugu un garšvielu malšanai. * Maisīšanas karotes. * Citrusaugļu mizotājs noņem apelsīnu un greipfrūtu mizas un rūgto balto šķiedru. * Mērkarotes - ļoti nepieciešams rīks.

Lasīt vairāk
Rādīt lapā
Kārtot pēc