SAKĀRTOT PĒC FILTRA:

Cena
1 21
Preču zīme
more... less

Cepšanas trauki, papīrs, folija

Cepšanas trauki, papīrs, folija – trīs bāzes elementi jebkurā virtuvē. Cepšanas papīrs - pasargā cepešpannu no mīklas izstrādājumu pielipšanu un pasargā saimnieces no nepieciešamības mazgāt virtuves piederumus ilgu laiku pēc kūku cepšanas. Papīru arī izmanto, lai bez cepšanas pagatavotu aukstus konditorejas izstrādājumus, piemēram, tiramisu vai siera kūkas. Folija - gatavojot folijā, ēdiens tiek pagatavots ātrāk, jo temperatūra iekšpusē ir augstāka. Ēdienu gatavošanai ārā kartupeļus, zivis vai gaļu var ietīt folijā un ēdienu novietot tieši uz oglēm vai uz grila. Alumīnija folija aiztur šķidrumu no pārtikas un neļauj tai iztvaikot, tāpēc šādi pagatavotais ēdiens ir daudz sulīgāks, mīksts un garšīgs. Daudzi cilvēki ļoti novērtē foliju arī tāpēc, ka pēc ēdienreizes nav nepieciešams mazgāt traukus un tīrīt plīti. Cepšanas formas – formu dažādība ir apbrīnojama! Ir tik daudz formas un formu izgatavošanas materiālu – viss, lai atvieglot saimniecēm ēdienu gatavošanas procesu un mazgāšanu!

Lasīt vairāk
Rādīt lapā
Kārtot pēc