Kods: 4779047426932

SMARŽAS UN OZOLKOKA TURĒTĀJS AUTOMAŠĪNAI VOYAGE 10ML

Pieejamība: Nav noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Smaržas un ozolkoka turētājs VOYAGE 10 ml Jaunās CANDLE FAMILY auto smaržas! - EKSKLUZĪVS DIZAINS - ILGNOTURĪGI AROMĀTI - VIEGLI UZPILDĀMS AROMĀTS. Turētāji izgatavoti no Lietuvas ozola, roku darbs un patentēts dizains. Smaržas, kas rotā automašīnu un rada neparastus aromātus. Šajā komplektā ietilpst ozolkoka smaržu turētājs, kas stiprinās pie automašīnas ventilatora grila, un 10 ml aromātiskās eļļas. Smaržīgā eļļa ir iepildīta stikla pudelītē ar pilinātāju, tāpēc uzpildīt dozatoru būs ātri un ērti. Smarža: Sicīlijas bergamote, Maiga tabaka, Sandalkoks Degšanas laiks: 10 ml. LIETOŠANA: 1. Atveriet iepakojumu 2. Atskrūvējiet pudeles pilinātāju. 3.Pēc pilinātāja uzpildīšanas piliniet saturu automašīnas smaržu uzpildes atverē augšpusē. Uzmanieties, lai smaržīgais maisījums nenokļūtu uz virsmām. Ja tas nokļūst uz virsmas, nekavējoties noslaukiet to. DROŠĪBAS INFORMĀCIJA: UZMANĪBU! Bīstamās sastāvdaļas: 2-hidroksibenzoskābe, benzilēsteris citrāls kašmirs eikaliptols d-limonēns kumarīna kristāli damaskona alfa-(E)-1-(2,6,6-trimetil-2-cikloheksēn-1-il)-2-butēn-1-ons(24720-09-0) Heksilcinnamaldehīds geraniols neroli Iso E Super Linalilacetāts Maiantols. Kairina ādu. Var izraisīt alerģisku ādas reakciju. Izraisa nopietnu acu kairinājumu. Ļoti kaitīgs ūdens organismiem, ar paliekošām sekām. Ja ir nepieciešama medicīniska palīdzība, sagatavojiet produkta iepakojumu vai etiķeti uzrādīšanai. Uzglabājiet bērniem nepieejamā vietā. Pēc lietošanas rūpīgi nomazgājiet rokas. Sargājiet no apkārtējās vides. Izmantojiet aizsargcimdus / acu (sejas) aizsargpiederumus. NONĀKOT SASKARĒ AR ĀDU: mazgāt ar lielu ūdens daudzumu un ziepēm. NONĀKOT SASKARĒ AR ACĪM: vairākas minūtes kārtīgi skalojiet ar ūdeni. Izņemiet kontaktlēcas, ja tādas ir un to ir viegli izdarīt. Turpiniet skalot acis. Ja rodas ādas kairinājums vai izsitumi: konsultējieties ar ārstu. Ja acu kairinājums nepāriet: vērsieties pēc medicīniskās palīdzības. Savāciet izlijušo šķidrumu. Atbrīvoties no satura/tvertnes kā atkritumus saskaņā ar valsts prasībām.

Datu lapa
Preču zīmeCANDLE FAMILY

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

VEIDRODIS PAKABINAMAS BALTAS 35X30CM
+ +
Komplekta cena
30,58 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri