Kods: 4779047426215

SMARŽAS UN OZOLKOKA TURĒTĀJS AUTOMAŠĪNAI SUBTILS 10ML

Pieejamība: Nav noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Smaržas un ozolkoka turētājs SUBTILS 10 ml Jaunās CANDLE FAMILY auto smaržas! - EKSKLUZĪVS DIZAINS - ILGNOTURĪGI AROMĀTI - VIEGLI UZPILDĀMS AROMĀTS. Turētāji izgatavoti no Lietuvas ozola, roku darbs un patentēts dizains. Smaržas, kas rotā automašīnu un rada neparastus aromātus. Šajā komplektā ietilpst ozolkoka smaržu turētājs, kas stiprinās pie automašīnas ventilatora grila, un 10 ml aromātiskās eļļas. Smaržīgā eļļa ir iepildīta stikla pudelītē ar pilinātāju, tāpēc uzpildīt dozatoru būs ātri un ērti. Smarža: Granātāboli, Plūmes, Vetīvers Daudzums: 10 ml. LIETOŠANA: 1. Atveriet iepakojumu 2. Atskrūvējiet pudeles pilinātāju. 3.Pēc pilinātāja uzpildīšanas piliniet saturu automašīnas smaržu uzpildes atverē augšpusē. Uzmanieties, lai smaržīgais maisījums nenokļūtu uz virsmām. Ja tas nokļūst uz virsmas, nekavējoties noslaukiet to. DROŠĪBAS INFORMĀCIJA: Satur: linalilacetātu Linalool (±) -3,7-dimetilokt-6-en-1-ols, geraniols Citrāli Nerols 2,4-dimetilcikloheks-3-eēn-1-karbaldehīds 3-p-kumenil-2-metilpropionaldehīds. UZMANĪBU! Var izraisīt alerģisku ādas reakciju. Ja nepieciešama medicīniska palīdzība, sagatavojiet produkta iepakojumu vai etiķeti uzrādīšanai. Sargāt no bērniem. Izmantojiet aizsargcimdus. NONĀKOT SASKARĒ AR ĀDU: nomazgājiet ar lielu ūdens daudzumu. Ja rodas ādas kairinājums vai izsitumi: Meklējiet medicīnisko palīdzību. Var izraisīt alerģisku reakciju.

Datu lapa
Preču zīmeGRAFUS

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

GALDA PULKSTENIS-RADIO 803096 16CM
+ +
Komplekta cena
47,43 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri