-25%
INSEKTICIDĀLS AEROSOLS FLASH 23 0,4 L
Kods: 800767535711

INSEKTICIDĀLS AEROSOLS FLASH 23 0,4 L

4,20 € 3,15 €/ GAB
7,88 €/ l

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

Uzmanīgi izmantojiet šos produktus. Pirms lietošanas vienmēr izlasiet etiķeti un informāciju par produktu. Insekticīds aerosols FLASH 23 ir paredzēts lidojošu un rāpojošu kukaiņu iznīcināšanai. Lietošana: Pirms lietošanas pudelīti kārtīgi sakratiet. Kukaiņu iznīcināšanai no 20-30 cm attāluma, ko izsmidzina to koncentrācijas vietās (plaisās, ap caurulēm, ventilācijas atverēs, zem izlietnēm utt.), Kā arī uz durvju rāmjiem, logu rāmjiem, sienām. Vienmērīgi izsmidziniet produktu, izvairoties no mitru virsmu veidošanās. Apmēram 2 s laikā jāsagatavo 1 m 2 platība. Pēc izsmidzināšanas ir nepieciešams atstāt telpu un atstāt to slēgtu vismaz vienu stundu. Pēc tam labi izvēdiniet telpu, lai noņemtu smaku. Lai novērstu rāpojošu kukaiņu iekļūšanu telpās no ārpuses, izsmidziniet to plaisās sienās, pie logiem, durvīm, pamatiem un ap tām. Sastāvs: permetrīns, tetrametrīns, piperonilbutoksīds.

Datu lapa
MērķisLīdzekļi kaitēkļu apkarošanai
Preču zīmeCREDO
Iesaiņošanai400 ml

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri