-25%
VARA MIKROELEMENTU MĒSLOJUMI 100G
Kods: 477146728110

VARA MIKROELEMENTU MĒSLOJUMI 100G

2,10 € 1,58 €/ GAB
15,75 €/ kg

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

Vara sulfatas palielina izturību pret nelabvēlīgiem apstākļiem, stiprina auga fizioloģiskos procesus. Vara trūkums samazina hlorofila daudzumu augos. Viņi kļūst zaļgani, lapu galotnes kļūst baltas. Augļu koku galotnes nokalst, auglis un miza sabojājas. Pirms lietošanas rūpīgi izlasiet instrukciju, kas atrodas iepakojumā.
Mēslojuma lietošana:
•1% (100 g / 10 litri ūdens) augļu koku stādīšanai, atzarošanas instrumentiem, siltumnīcām, celmiem.
•Lapu mēslošanai - 0,05% (10 g / 20 litri ūdens).
•koksnes apstrādei - 3% (100 g / 3 līdz 3,5 litri ūdens).
Izmantot tikai atzītas vajadzības gadījumā. Nepārsniegt attiecī-gās devas.
SASTĀVS: Vara sulfāts CuSO4 x 5H2O (Varš (Cu) - 24,8%).
BĪSTAMĪBA: Var izraisīt vēzi. Var kaitēt nedzimušam bērnam. Kaitīgs norijot. Izraisa nopietnus acu bojājumus. Var izraisīt alerģisku ādas reakciju. Var izraisīt orgānu bojājumus ilgstošas vai atkārtotas iedarbības rezultātā. Ļoti toksisks ūdens organismiem ar ilgstošu iedarbību.
UZMANĪBU! Pirms lietošanas iegūstiet īpašas instrukcijas. Iedarbības vai paredzamās iedarbības gadījumā: Sazinieties ar ārstu. Nepieļaut nokļūšanu vidē. Izmetiet saturu / tvertni kā bīstamu materiālu. Neieelpot putekļus / dūmus / gāzi / miglu / tvaikus / aerosolu.

Datu lapa
MērķisPatogēnu kontrole dārzeņiem
Preču zīmeEMOLUS
Iesaiņošanai100 g

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri