KARIOTA MAIGĀ (CARYOTA MITIS) 27Ø130H *Preces fotoattēlam ir informatīvs nolūks. Preces oriģinālā krāsa un izmēri var atšķirties no fotoattēlā redzamās.
Kods: 0000001208405

KARIOTA MAIGĀ (CARYOTA MITIS) 27Ø130H

Caryota mitis

Pieejamība: Nav noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Kariota maigā (Caryota mitis) Viena no retākajām palmām, ko audzē telpās. Atšķiras ar lapu kontūrām un plato vainagu. Lapas ir zaļas, ar robotu malu, forma atgādina zivju spuras. Tomēr galvenā iezīme ir izturība un vieglā augu kopšana. Istabas apstākļos var izaugt līdz 2,5 m augstumā. Audzēšana: dienvidu vai rietumu pusē. Apgaismojums: nepieciešams daudz gaismas, bet tiešie saules stari var apdedzināt lapas. Ja trūkst gaismas, augs nīkuļo. Temperatūra: 18–20 °C. Laistīšana: regulāra, labi aug mitrās telpās. Atpūtas periods: ziemā uzglabāt 8-10 °C temperatūrā un laistīt retāk. Substrāts: komposts, smilšaina augsne vai kūdra, pH 5,5-6,5. Nepieciešama laba drenāža. Mēslošana: pavasara-rudens periodā ar lapu augiem paredzētiem mēslošanas līdzekļiem. Atzarošana: nav nepieciešama, ja vien vēlaties veidot parastu puskrūmu. Pārstādīšana: ik pēc 2-3 gadiem.

Datu lapa
Augu augstums, cm130
Preču zīmeJ.VAN VLIET
Augu iedalījumsLapu ziedi
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri