AREKAS PALMA (DYPSIS LUTESCENS) 7Ø30H *Preces fotoattēlam ir informatīvs nolūks. Preces oriģinālā krāsa un izmēri var atšķirties no fotoattēlā redzamās.
Kods: 0000001213164

AREKAS PALMA (DYPSIS LUTESCENS) 7Ø30H

Dypsis lutescens

Pieejamība: Nav noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Arekas palma (Dypsis) Eleganta palma, kas iederas jebkurā interjerā. Puķes dzimtene ir Madagaskara, tāpēc arī mājās būtu jāizveido pareizie augšanas apstākļi, jo augs neiztur temperatūras samazināšanos. Augs lieliski absorbē kaitīgas vielas un attīra gaisu. Audzēšana: dienvidu pusē. Apgaismojums: ļoti labi apgaismota vieta, bet nepanes tiešu, ļoti karstu saules gaismu. Temperatūra: 15–25°C. Laistīšana: bagātīga, substrātam jābūt pastāvīgi mitram, taču nedrīkst laistīt ar aukstu ūdeni. Patīk relatīvais mitrums, tāpēc var apsmidzināt lapas. Substrāts: caurlaidīgs, auglīgs, piemērots palmu dzimtas augiem. Mēslošana: ik pēc 2-3 nedēļām ar šķidru palmu mēslojumu. Atzarošana: nav nepieciešama. Pārstādīšana: līdz 5 gadu vecumam jāpārstāda katru gadu, cenšoties neievainot saknes. Vēlāk atliks tikai nomainīt zemes virsējo slāni ar jaunu.

Datu lapa
Augu augstums, cm30
Preču zīmeJ.VAN VLIET
Augu iedalījumsLapu ziedi

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

SUBSTRĀTU MAISĪJUMS ORHIDEJU STĀDĪŠANAI 2 L
+ +
SUBSTRĀTU MAISĪJUMS ORHIDEJU STĀDĪŠANAI 2 L 2,24 € / GAB
Komplekta cena
8,78 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri