Kods: 0000001322538

ZĪDKOKS MELNAIS FULL SEASONS

Morus Full Seasons

Ziedēšanas laiks


IV-V

Saulaina vieta


Raža


VI-VII

Daudzgadīgs


12,30 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
MonthJanFebMarAprMayJunJulAugSepOctNovDec
Raža

Pašapputes krūms-koks. Ogas atgādina avenes, iegarenas, 3x1,5 cm, garšīgas, saldas, sākumā dzeltenbaltas, vēlāk mīkstas, rozā, pilnībā nogatavojušās – gandrīz melnas, spīdīgas, saldas, uz zaļiem kātiem. Ogas aug pa vienai vai vairākas ķekarā. Lapas ir gaiši zaļas, robainas. Zied maijā ar neornamentāliem ziediem. Sāk nogatavoties jūnijā. Stāda saulainā vietā, aizvējā. Augsne ir viegla, drenēta, neitrāla līdz viegli skāba, mitra, irdena. Augsta izturība pret salu, bet pirmajā gadā jaunie augi ir jāpiesedz. Ziemas beigās, kamēr augs ir miera stāvoklī, atzarot.

Datu lapa
Ziedēšanas laiksIV-V
RažaVI-VII
Platums1 m
Saulaina vieta
Daudzgadīgs
Augļaugu sugasZīdkoki
Ziedu krāsaZaļa
Izaug līdz2-2,5 m
Aukstā zon6
TaipaC2
Augu iedalījumsOgu krūmi
Žydėji mo laikasIV-V

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri