Kods: 000000140016

VEIGALA ALL SUMMER PEACH

Weigela ALL SUMMER® PEACH Slingpink PBR

Saulaina vieta


Daudzgadīgs


Pieejamība: Nav noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Ziedošs, mūžzaļš, dekoratīvs, kompakta izmēra, blīvs, stipri zarojošs krūms. Licencēta šķirne. Tā ziedi ir mazi, iegareni, cauruļveida, krēmīgi rozā, lašveidīgi, krēmīgi rozā, laša rozā krāsā. Pēc pārziedējušo ziedu noņemšanas pēc īsa pārtraukuma tā uzzied atkal. Lapas ir vidēji zaļas, plaši eliptiskas, ar sarkanu apmali. Dekoratīvi izskatās ziedēšanas laikā, kad veido skaistu krāsu kontrastu ar lapām. Pēc ziedēšanas atzarot dzinumus, saīsinot tos līdz 2/3. Stādīt saulainā vietā. Augsnei jābūt caurlaidīgai, auglīgai, mitrai. Izturīgs, viegli kopjams, mazprasīgs augs. Ar papildus laistīšanu var audzēt āra podos. To var stādīt atsevišķi vai rindās, kā zemu, brīvi augošu vai veidotu dzīvžogu.

Datu lapa
Saulaina vieta
Daudzgadīgs
Kokaugi
Ziedu krāsaRozā
Izaug līdz0,5-0,8 m
Aukstā zon5
TaipaC2
Augu iedalījumsDekoratīvie lapu augi
Žydėji mo laikasV-VI

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

MĒSLOJUMS BALKONA AUGIEM 1000 ML
+ +
Komplekta cena
49,86 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri