Kods: 000000117197

PLŪŠKOKS MELNAIS BLACK BEAUTY

Sambucus nigra Black Beauty ® PBR

Ziedēšanas laiks


V-VI

Saulaina vieta


Daļēja ēna


Daudzgadīgs


Pieejamība: Nav noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Licencēta, godalgota šķirne. Neprasīgs augšanas apstākļiem, dekoratīvs krūms. Augšanas apstākļiem pilnīgi nepretenciozs, dekoratīvs krūms, kas izceļas ar blīvām lapām, kas pavasarī ir koši violetas, vasarā - bagātīgi tumši sarkanas, bordo krāsā, rudenī - koši sarkanas, nedaudz spīdīgas. Zied ļoti maziem rozā krāsas ziediņiem platās, lietussargu formas ziedkopās. Aug līdz 2-3 m augstumā. Patīk saulainas vai daļēji saulainas vietas. Var veidot, nebaidās no atzarošanas. Pārziemo labi.

Datu lapa
Ziedēšanas laiksV-VI
Platums1,5-2 m
Saulaina vieta
Daļēja ēna
Daudzgadīgs
Ziedu krāsaRozā
Izaug līdz2-3 m
Aukstā zon4
TaipaC3
Augu iedalījumsDekoratīvie lapu augi

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

LEJKANNA 2,5L ZAĻA
+ +
Komplekta cena
26,63 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri