Kods: 000000130751

PARASTAIS DIŽSKĀBARDIS DAWYCK GOLD

Fagus sylvatica Dawyck Gold

Saulaina vieta


Daļēja ēna


38,50 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām

Lapu koks. Gada laikā izaug līdz 20-40 cm. Dabiski veido šauru, kolonveida vainagu. Stumbrs īss, no apakšas sazarots. Miza pelēka, gluda. Lapas ir olu formas, košas, dzeltenzaļas. Lapu dzīslas ir skaidri redzamas. Rudenī lapas iegūst dzeltenīgi oranžu krāsu, izkalst un paliek karājoties līdz pavasarim. Nepieciešama vidēji auglīga, mitra augsne. Jutīgs pret ilgstošu sausumu. Jāstāda saulainā vai daļēji saulainā vietā. Pateicoties spēcīgajam zarojumam un blīvajai lapotnei, kas saglabājas visu ziemu, tā ir lieliska izvēle skaistam dzīvžogam. Atzarot un veidot ziemas beigās – pēc vajadzības.

Datu lapa
Platums, cm2-3 m
Saulaina vieta
Daļēja ēna
Izaug līdz10-12 m
Aukstā zon4
TaipaC5
Augu iedalījumsKoki
Lotyniškas pavadinimasFagus sylvatica Dawyck Gold

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

PARASTAIS DIŽSKĀBARDIS DAWYCK GOLD
+ + +
Komplekta cena
62,10 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri