Kods: 0000001337990

KANĀDAS CERCIS

Cercis canadensis

Ziedēšanas laiks


IV-V

Saulaina vieta


Daļēja ēna


Daudzgadīgs


21,80 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām

Kompakts, dekoratīvs, elegants lapu koks ar kupolveidīgu vainagu. Iesakņojies gandrīz līdz pašai zemei. Tā sāk ziedēt aprīlī-maijā uz kailiem zariem ar daudziem maziem rozā ziediem ķekariem. Maigi smaržo. Lapas ir lielas, sirdsveida, smailas, zaļas, rudenī kļūst dzeltenas. Augsnei jābūt vidēji auglīgai, mitrai un caurlaidīgai. Stādīt saulainā vietā, aizvējā. Iztur līdz mīnus 27-29 grādu salu. Ziemā jāmulčē. Apgriešana ir sanitāra tikai agrā pavasarī.

Datu lapa
Ziedēšanas laiksIV-V
Platums2-4 m
Saulaina vieta
Daļēja ēna
Daudzgadīgs
Kokaugi
Ziedu krāsaRozā
Izaug līdz2-4 m
Aukstā zon5
TaipaC5
Augu iedalījumsKoki

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri