-35%
AUGSNE AUGU AUDZĒŠANAI 40 L
Kods: 4741390083261

AUGSNE AUGU AUDZĒŠANAI 40 L

4,99 € 3,24 €/ GAB
0,08 €/ l

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām

AUGSNE AUGU AUDZĒŠANAI
Lieliski piemērota ziemcietēm, rozēm un kokaugiem Lietošanai gatava dārza augsne ar augstu humusa saturu ziemciešu, rožu, kokaugu un dārzeņu stādīšanai, kā arī zāliena ierīkošanai. Skābu augsni mīlošiem augiem kā, piemēram, acālijām, ērikām vai rododendriem, kas ir jutīgi pret kaļķi saturošu augsni, jāizmanto speciāli šiem augiem paredzēta augsne (ASB Greenworld augsne rododendriem). IETEIKUMI IZMANTOŠANAI Koku un krūmu stādīšana Izrociet bedri, kas ir aptuveni divreiz lielāka nekā stādāmā auga sakņu kamols. Izrakto dārza zemi vienādās attiecībās sajauciet ar augsnes substrātu. Pēc augu ielikšanas stādīšanas bedrē rūpīgi tos salejiet un pieblīvējiet augsni ap tā saknēm. Stādot lielākus augus, apiestādīšanas vietu izveidojiet apmalīti, lai laistīšanas ūdens nenoplūst. Aptuveni 2 nedēļas pēc iestādīšanas augi ir regulāri jāmēslo, ņemot vērā auga sugu un auga augšanas norisi. Augsnes ielabošanai vai jauna zāliena ierīkošanai Uz 1 m² aptuveni 10 cm dziļi iestrādā divus 60 l tilpuma maisus augu zemes (pavasarī un rudenī).
Sastāvs: 96,45% kūdra, 2,7% kaļķakmens, 0,85% NPK 14-16-18 mēslošanas līdzeklis

Datu lapa
Kopējais tilpums40 l
MērķisDekoratīviem augiem
Preču zīmeGREENWORLD
Iesaiņošanai40 l

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

AUGSNE AUGU AUDZĒŠANAI 40 L
+ + +
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri