-25%
COMPO GRUNTS PUNDURKOCIŅIEM 5L
Kods: 4008398010225

COMPO GRUNTS PUNDURKOCIŅIEM 5L

5,99 € 4,49 €/ GAB
0,90 €/ l

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

COMPO SANA® augsnes maisījums PUNDURKOCIŅIEM• Augstas kvalitātes speciāls substrāts pundurkociņu audzēšanai telpās un ārā.• Substrāts satur smalkas kvarca smiltis, kas nodrošina pareizu substrāta struktūru un labāku ūdens absorbēšanu.• Substrātā esošās vielas darbojas kā optimāla drenāža un vienlaikus nodrošina izturību.• AGROSIL® sakņu aktivators garantē augšanas kvalitāti un veselīgu sakņu veidošanos.• Kvalitāte nodrošināta un kontrolēta saskaņā ar sertifikātu Nr. DIN ISO 9001.• Sastāvā esošie ilgstošas darbības mēslošanas līdzekļi nodrošina vienmērīgu barības vielu sadalījumu aptuveni 8 nedēļu garumā.Lietošana:Izņemiet augu no puķu poda, noņemiet veco augsni, atstājot tikai to, kas labi pieguļ pie saknēm.Nogrieziet izžuvušās vai sapuvušās saknes (apmēram 1/3 no sakņu apjoma). Pārstādīšanai izvēlieties lielāku podiņu, lai saknes netiktu sablīvētas.Aizpildiet podiņa dibenu ar keramzītu un pamazām pievienojiet COMPO SANA pundurkociņu substrātu.Pēc pārstādīšanas pēc 6 nedēļām augu mēslojiet ar COMPO pundurkociņu mēslojumu.

Datu lapa
MērķisTelpaugiem
Preču zīmeCOMPO
Iesaiņošanai5 l

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri