-35%
AUGSNE PUĶĒM 40 L
Kods: 4741390083193

AUGSNE PUĶĒM 40 L

4,89 € 3,18 €/ GAB
0,08 €/ l

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām

AUGSNE PUĶĒM
Augstvērtīga, universāla augsne ar perlītu. Izmantotas tikai dabiskas, augstvērtīgas izejvielas, kuru labākās īpašības nodrošina turpmāk minēto:
• Augsnes struktūras noturība nodrošina optimālus augšanas apstākļus un gaisa piekļuvi saknēm.
• Līdzsvarota visu nepieciešamo pamata barības vielu piegāde augam.
• Augiem, kam nepieciešama skāba augsne, kā piemēram, rododendriem, acālijām, hortenzijām un ērikām, izmantojiet ASB Greenworld augsni rododendriem, bet kaktusiem vai orhidejām – ASB Greenworld speciālo augsni.
Izmantošana: Kad trauks, kurā aug augs, ir kļuvis tam par mazu, resp., saknes ir pilnībā piepildījušas podu, tas ir jāpārstāda.
Izvēlieties jauno podu par 2–4 cm lielāku nekā veco. Poda dibenā iepildiet drenāžas kārtu no māla bumbiņām, oļiem u. tml. Ieberiet podā nedaudz ASB Greenworld PREMIUM augsnes puķēm. Ievietojiet augu podā, turiet to podam pa vidu un apberiet tā saknes ar ASB Greeworld PREMIUM augsni puķēm, pēc tam augsni nedaudz piespiediet. Kārtīgi aplejiet augu.
AUGSNES SUBSTRĀTS:
Augiem, kam ir nepieciešams augsts barības vielu daudzums.
Norādījums par lietošanu: lietošanai gatavs augsnes substrāts visu augu, izņemot augu, kam nepieciešama skāba augsne, izaudzēšanai un turpmākai kultivēšanai.
Izejvielas: augsto purvu kūdra (vidēji līdz stipri sadalījusies) perlīts kalcija karbonāts NPK mēslojums. pH vērtība (CaCl2): 5,5–6,5. Barības vielu saturs (CAT): 150–400mg/I N slāpeklis 120–300 mg/I P2O5 fosfāts 180–300 mg/I K2O kālija oksīds.
Uzglabāšana: uzglabāt vēsā un sausā vietā. Atvērtus maisus cieši noslēgt.
Sastāvs: 91,3% kūdra, 5% perlīts, 2,8% kaļķakmens, 0,9% NPK 14-16-18 mēslošanas līdzeklis

Datu lapa
Kopējais tilpums40 l
MērķisPuķēm
Preču zīmeGREENWORLD
Iesaiņošanai40 l

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri