-25%
AGROPERLĪTS (PERLĪTS) 5 L
Kods: 4770168911901

AGROPERLĪTS (PERLĪTS) 5 L

4,19 € 3,14 €/ GAB
0,63 €/ l

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām

Reģistrācijas apliecības numurs Nr. K0.04-2094-21
Frakciju izmērs – 3 - 6 mm.
Izejvielas - 100 % perlīts.
Lietošana: agroperlītu smagas grunts struktūras uzlabošanai iestrādā augsnē vai substrātā, kurā tiks stādīti lauka un siltumnīcu dārzeņi, puķes un citi istabas augi, dekoratīvi augi, ogu krūmi un augļu koki. Sēklu diedzēšanai, dekoratīvo augu un puķu pavairošanai ieteicams sajaukt substrātu un agroperlītu vienādās daļās. Pēc maisījuma sagatavošanas tas jāsamitrina, nedrīkst pieļaut izžūšanu. Lauka un siltumnīcas augiem ieteicams augsnē iestrādāt 10–40 % perlīta atkarībā no rezultāta, kādu vēlaties sasniegt. Augiem konteineros, podos ieteicams izmantot 20–60 % perlīta. Istabas augiem perlītu ieteicams lietot kā piedevu (10–40 % no tilpuma) kūdras substrātam vai komposta zemei, bet sukulentiem līdz pat 50–70 % no augsnes tilpuma.
Drošība un glabāšana: strādājot jāievēro vispārējās higiēnas prasības. Glabāt bērniem nepieejamā vietā. Fizikālu izmaiņu gadījumā barības vielu īpašības nemainās. Ja produktu uzglabā sausumā un pasargātu no tiešiem saules stariem, tā lietošanas laiks ir neierobežots.
Sastāvs: 100% perlīts

Datu lapa
Kopējais tilpums5 l
MērķisAugsnes papildinājums
Preču zīmeBIOHUMUS & SOIL
Iesaiņošanai5 l

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

AGROPERLĪTS (PERLĪTS) 5 L
+
AGROPERLĪTS (PERLĪTS) 5 L 3,14 € / GAB
Komplekta cena
10,26 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri