Kods: 4008557059539

BETTRE GROW KOMPOSTĒTĀJS 700 G

Pieejamība: Nav noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

KOMPOSTĒTĀJS
Augsts organisko vielu saturs. Paredzēts 1 m³ kompostējamās masas
Kompostētājs
Aktivizē kompostējamās masas sadalīšanos un veido vērtīgu humusu. Ātras iedarbības visu veidu mājas un dārza organisko atkritumu sadalīšanās procesa paātrinātājs.Piegādā kompostam aktīvās vielas.Novērš nepatīkamā aromāta veidošanos. Izmantojams visu gadu — paredzēts aptuveni 0,7-1 m³ kompostējamās masas.
Izmantošana
Lieliski piemērots tādu dārza atkritumu kā koku, krūmu vai dzīvžogu zaru, lapu, nopļautās zāles, zāģskaidu, koksnes pelnu vai tādu organisko virtuves atkritumu kā kartupeļu, ābolu, apelsīnu mizu, olu čaumalu, kafijas biezumu un filtrpapīra kompostēšanai. Ja iespējams, kompostējamā masa jāsasmalcina, materiāls labi jāsamaisa un jāsakārto slāņos, pēc tam nedaudz jāsaspiež. Uz 10 cm augstas komposta kārtas jāuzber aptuveni 65 g/m² kompostētāja.
Organisks minerālu pilnmēslojums: 20 % organisku vielu sausās substances 4,0 % N kopējā slāpekļa (0,6 % N organiski saistītā slāpekļa)
1,0 % P2O5 kopējā fosfāta 1,0 % K2O kopējā kālija oksīda (0,8 % K2O ūdenī šķīstoša kālija oksīda) 6,0 % MgO kopējā magnija oksīda 1,7 % S kopējā sēra.
Izmantošana: kompostētājs organiskā materiāla ātrākai sagatavošanai. Izejvielas: amonija sulfāts, diamonija fosfāts, kakao sēklu čaulas, magnija kaļķu karbonāts, kalcija karbonāts, melase (putekļu veidošanās kontrolei).
Neto svars: 700 g

Datu lapa
Preču zīmeGREENWORLD
Iesaiņošanai700 g

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

KŪDRAS SUBSTRĀTS DĒSTIEM, SĒŠANAI, PAVAIROŠANAI, PIĶĒŠANAI 20 L
+ +
KŪDRAS SUBSTRĀTS DĒSTIEM, SĒŠANAI,... 1,61 € / GAB
Komplekta cena
20,36 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri