-28%
HUMISTAR AUGSNES UZLABOTĀJS 200 ML
Kods: 477160131323

HUMISTAR AUGSNES UZLABOTĀJS 200 ML

6,19 € 4,46 €/ GAB
22,28 €/ l

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

Koncentrēts bioloģiski aktīvo humusvielu ekstrakts novājinātas augsnes uzlabošanai, spēcīgas sakņu sistēmas veidošanai. Mēslojums uzlabo augsnes saķeri, integritāti, stabilitāti un strukturālos kompleksus, nodrošina labāku gaisa cirkulāciju augsnē, labāku ūdens aizturi. Kvalitatīvā augsnē augi labāk absorbē barības vielas, sēklas labāk dīgst, un veģetācija sākas agrāk. Humistar stiprina augu sakņu sistēmu. Izmanto zālienu, dekoratīvo augu, dārzeņu, stādu mēslošanai. Mēslotie zālieni ātrāk paliks zaļi, izzudīs pleķi, dekoratīvie augi, stādi izaudzēs spēcīgu sakņu sistēmu. Lietošana: laistīšanai - 20 ml/10 l ūdens.

Datu lapa
Vidutinė pakuotės išeiga0,2 l ~ 100 l šķīdums
Mēslojumu veidiŠķidrie mēslošanas līdzekļi
Preču zīmeBALTIC AGRO
Iesaiņošanai200 ml

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri