-25%
AUGĻU KOKU BALSINĀTĀJS 2,6 KG
Kods: 477160149160

AUGĻU KOKU BALSINĀTĀJS 2,6 KG

6,89 € 5,17 €/ GAB
1,99 €/ kg

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

Augstākās kvalitātes maisījums koku balsināšanai. Tas ir obligāts līdzeklis, kas divējādi iedarbojas uz augiem: pasargā no mizas plaisāšanas riska ziemā, šāds risks rodas temperatūras svārstību dēļ, un šis maisījums neļauj attīstīties slimībām un kaitēkļiem. Koku stumbrus balsina līdz pirmajiem zariem.
Īpašības: maisījums pasargā no mizas plaisām, kas var rasties no kaitīgām temperatūras svārstībām pavasarī, un neļauj izplatīties slimībām un kaitēkļiem, kas ziemo zem stumbru mizas. Koku stumbrus balsina vēlā rudenī vai agrā pavasarī, kad gaisa temperatūra ir virs nulles.
Pagatavošana

2,6 kg maisījuma / 10 l ūdens
Legādāto koku balsināšanas maisījumu ieberiet traukā un kārtīgi samaisiet, lai vienmērīgi sadalītos aktīvās vielas. Lietojiet tikai karstumizturīgus metāla vai citus termotraukus. Nepārtraukti maisot un vienmērīgi pievienojot ūdeni, izšķīdiniet balsināšanas maisījumu. Kaļķiem reaģējot ar ūdeni, maisījums uzkarst un sasniedz augstu, viršanai tuvu temperatūru.
Sagatavoto šķīdumu atstājiet nostāvēties ne mazāk kā 4 stundas. Šķīdumam ir jābūt šķidrā konsistencē. Pirms balsināšanas vēlreiz rūpīgi samaisiet šķīdumu.
10 l šķīduma pietiks:
10–15 gadus veci augļu koki līdz 30 kokiem
15–25 gadus veci augļu koki līdz 20 kokiem
25–30 gadus veci augļu koki līdz 10 kokiem
Lietošana: no vecāku augļu koku stumbriem ar platu metāla birsti, nesabojājot mizu, notīriet atlupušo mizu un sūnas. Samaisiet pagatavoto šķīdumu un uzklājiet to koka stumbram. Svarīgi, lai šķīdums labi iesūktos visos stumbra caurumos. Ja augļu koku stumbri ir apsūnojuši, maisījumu var papildināt ar 100 g dzelzs sulfāta mēslojuma, kas aptur sūnu izplatīšanos. Sastāvs: nedzēstie kaļķi 97% vara mēslojums ar mikroelementiem 2% līme 1%.

Datu lapa
Preču zīmeBALTIC AGRO
Iesaiņošanai2.6 kg

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

AUGĻU KOKU BALSINĀTĀJS 2,6 KG
+
AUGĻU KOKU BALSINĀTĀJS 2,6 KG 5,17 € / GAB
Komplekta cena
7,41 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri