Kods: 8714665010282

DEKORATĪVIE SĪPOLI

Svars


0.2 g

Pieejamība: Nav noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Dekoratīvie sīpoli – ziedi ar savu īpašo izskatu izrotās ikvienu puķu dobi, zied ilgi un neprasa īpašu kopšanu. Kur stādīt sīpolus, ir atkarīgs no katra paša individuālās gaumes, tomēr pamatīgie un garie pa vienam augošie dekoratīvie sīpoli lieliski izskatīsies uz mierīga fona, kur dobe nav pārpildīta ar citām puķēm, bet sīkziedu dekoratīvie sīpoli iederēsies starp citām puķēm un veidos kopumu, tās papildinot. Vairākums to iztur sausus augšanas apstākļus un stiprāku salu. Tāpēc tie tik veiksmīgi tiek audzēti visā pasaulē. Stāda rudenī.  Grieztie ziedi ūdenī stāv ilgi.

Datu lapa
Svars0.2 g
KrāsaRaiba
Sīpolu izmērs4/5
Sīpolu skaits iepakojumā, gab.20
Augu augstums, cm20-40

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

TELPAUGU UN PUĶU MĒSLOJUMS 1 L
+
TELPAUGU UN PUĶU MĒSLOJUMS 1 L 4,54 € / GAB
Komplekta cena
6,79 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri