-25%
PRIEŽU ĒTERISKĀ EĻĻA 10ML
Kods: 4770287122011

PRIEŽU ĒTERISKĀ EĻĻA 10ML

6,00 € 4,50 €/ GAB
450,00 €/ l

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

Organiskajai priežu ēteriskajai eļļai ir vidēja intensitāte, svaiga specifiska ziņkārīga skujkoku meža smarža. Priedes ēterisko eļļu iegūst, destilējot ūdens tvaikus sasmalcinātu priežu skuju, zaru un sasmalcinātu jauno spraudeņu, kas aug Lietuvas mežos. Tā ir ēteriskā eļļa ar nomierinošām, relaksējošām īpašībām. Izmanto mājas dezinfekcijai un aromatizēšanai, aromātiskām vannām, tvaika pirtīm, krēmiem, losjoniem, saunas procedūrām. Aromātiskajai lampai: 4-5 pilieni 5 m2 telpas aromatizēšanai (neaizmirstiet tvaicēšanas traukā pievienot siltu ūdeni). Aromātiskai vannai - 10-30 pilieni (Tā kā ēteriskās eļļas ūdenī nešķīst, pirms ielešanas vannā ēteriskā eļļa jāizšķīdina karotē augu eļļas). Pirtiņai - 15 pilieni 10 litru karstā ūdens traukā, kurā mērcētas slotas. Tvaika pirtīm, inhalācijām: 2-3 pilieni uz 1 litru karsta ūdens.

Datu lapa
Preču zīmeMĖTA
Iepakojums0,01 l

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri